Κ. Γούλα: Πολύ σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι - Συνεχίζουμε την "Πρωτοβουλία"

Τις πρώτες της δηλώσεις ως υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, από την πλευρά της "Πρωτοβουλίας", έκανε νωρίτερα η Καλυψώ Γούλα.

Η κ. Γούλα έκανε λόγο για μεγάλο βάρος, με τον Γιάννη Μπουτάρη, ενώ σημείωσε πως ήταν πολύ σημαντική η μεγάλη συμμετοχή στη σημερινή εκλογική διαδικασία.

"Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι. Η "Πρωτοβουλία"

δεν ήταν απλά μια παράταξη που πέρασε και δεν ακούμπησε. Αφήνει καθημερινά το αποτύπωμα της. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο είναι σε διαδικασία υλοποίησης από το 2011. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε. Σεβόμαστε την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να αποχωρήσει. Εμείς θα διασφαλίσουμε τη συνέχεια και την πορεία της "Πρωτοβουλίας". Εκεί έξω είναι τόσος κόσμος που μας έχει ψηφίσει και θέλει να μας ξαναψηφίσει, πιστεύοντας ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτά τα στοιχεία που έχουν πρυτανεύσει μέσα στην πόλη και την έκαναν να αλλάξει, να παραμείνουν και να γίνουν ακόμα περισσότερα", τόνισε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε εξαιρετική τη διαδικασία, σημειώνοντας πως υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και πως όλες οι απουσίες ήταν δικαιολογημένες.

"Το αποτέλεσμα δείχνει ομοφωνία της "Πρωτοβουλίας" να προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά στις επόμενες εκλογές. Ο στόχος είναι το καλύτερο και το καλύτερο είναι να βγούμε πρώτοι. Αλλά σε περίπτωση που δεν βγούμε πρώτοι, μια και το σύστημα το εκλογικό υποχρεώνει τις παρατάξεις για συνεργασία, ο στόχος είναι να συμμετέχουμε στη διοίκηση", δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα