Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ Άρης στον κόσμο και η... απάντηση στον ΑΣ για την Γενική Συνέλευση

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο Αλεξάνδρειο στον αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, διαψεύδοντας παράλληλα τον "κιτρινόμαυρο" Α.Σ σχετικά με την αναστολή της γενικής συνέλευσης λόγω... Γουλιέλμου.

Θυμίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης Άρης νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία έκανε γνωστή την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης με θέμα την ΚΑΕ, επικαλούμενη την αρνητική στάση του Δημήτρη Γουλιέλμου.

Η απάντηση

ήρθε λίγο αργότερα από την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να είναι παρούσα σε οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση με θέμα το μπασκετικό τμήμα, σε χώρο Γενικών Συνελεύσεων, όμως, και όχι στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. Αρης για μια ακόμη φορά ευχαριστεί τον Αρειανό κόσμο για την ανεπανάληπτη παρουσία του στον χθεσινό (06/01) αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου και επιβεβαιώνει ότι θα είναι παρούσα σε οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση γίνει με πρωτοβουλία του Α.Σ. Αρης και με θέμα τον μπασκετικό Αρη, όποτε το αποφασίσει ο Ερασιτέχνης Αρης, σε χώρο φυσικά Γενικών Συνελεύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα