Βλέπει και Σικαλιά ο Ηρακλής, επιστρέφει ο Μαντζίρης

Την περίπτωση του Γιώργου Σικαλιά εξετάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 32χρονός γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά στον οποίο άνηκε από το καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχει πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή φέτος.

Οι ιθύνοντες

του Γηραιού, ούτως ή άλλως αναζητούν τερματοφύλακα για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις με μια εξ αυτών να είναι και του Γιώργου Σικαλιά.

Ο έμπειρος πορτιέρε, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο μάλιστα αγωνίστηκε και στην Super League.

Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΟ Χανίων, και Τρίκαλα πριν καταλήξει στον Πλατανιά από όπου έμεινε και ελεύθερος.

Επιστρέφει ο Μαντζίρης

Στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή επέστρεψε ο Λάζαρος Μαντζίρης μετά τον δανεισμό του στην ομάδα της Σπάρτης.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός το καλοκαίρι παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Γηραιό στην ομάδα της Σπάρης με την οποία πραγματοποίησε δέκα εμφανίσεις και σημείωσε ένα γκολ.

Ο 23χρονός άσος επέλεξε για προσωπικούς λόγους να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα της Λακωνίας και επέστρεψε στον Ηρακλή.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον του νεαρού επιθετικού, για το εάν δηλαδή παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός η παραμείνει στο ρόστερ του Γηραιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα