Το δεύτερο ηλεκτρικό από την Audi είναι το e-tron Sportback

Η Audi θεωρεί ότι «το μέλλον είναι ηλεκτρικό» και παραμένοντας πιστή στη στρατηγική της, παρουσιάζει το δεύτερο μοντέλο στην e-tron γκάμα της. Το Audi e-tron Sportback είναι ένα δυναμικό Coupé SUV με ισχύ έως και 300 kW και αυτονομία που φτάνει τα 448 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Οι προβολείς τεχνολογίας digital matrix

LED είναι ένα νέο στοιχείο υψηλής τεχνολογίας, για πρώτη φορά διαθέσιμο σε μοντέλο μαζικής παραγωγής. Το φως τους διαχωρίζεται σε μικροσκοπικά εικονοστοιχεία και μπορεί να ελεγχθεί με εξαιρετική ακρίβεια.

Κάτι που διευκολύνει στην ευθυγράμμιση της δέσμης σε στενά τμήματα του δρόμου και ορίζει ξεκάθαρα τη θέση του αυτοκινήτου στη λωρίδα κυκλοφορίας του. Το Audi e-tron Sportback θα κατασκευάζεται και αυτό στο εργοστάσιο ουδέτερων εκπομπών CO2 στις Βρυξέλλες με το λανσάρισμά του στην Ευρώπη να έχει προγραμματιστεί για την Άνοιξη του 2020.

Το Audi e-tron Sportback 55 quattro προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στον οδηγό του. Κάθε άξονας είναι εφοδιασμένος με έναν ασύγχρονο ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται με τριφασικό ρεύμα από τα ηλεκτρονικά ισχύος.

Με ισχύ 265 kW και ροπή 561 Nm, οι δύο ηλεκτροκινητήρες εκτοξεύουν το κουπέ SUV από στάση δίχως εκπομπή ρύπων. Συγκεκριμένα, το Audi e-tron Sportback 55 quattro χρειάζεται μόλις 6,6 δευτερόλεπτα για να φθάσει τα 100 χλμ./ώρα, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα.

Πηγή: gonews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα