Το Tuning Show ξεκίνησε με τέρμα τα γκάζια στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Με την αδρεναλίνη να χτυπάει… κόκκινο ξεκίνησε σήμερα το 5o Tuning Show στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με τα στροφόμετρα να βαράνε κόκκινο και τη μυρωδιά από το καμμένο λάστιχο να κυριαρχούν, το Tuning Show προσφέρει ιδιαίτερες στιγμές στους λάτρεις του αυτοκινήτου αλλά και της μοτοσυκλέτας.

Όσοι επισκεφτούν τη ΔΕΘ

μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν πανίσχυρα αυτοκίνητα πολλών ίππων, βελτιωμένα αυτοκίνητα που μετατρέπουν την αυτοκίνηση σε… τέχνη καθώς επίσης και όσα χρειάζονται προκειμένου το αυτοκίνητο να γίνει ένα μικρό έργο τέχνης.

Παράλληλα, το Tuning Show φιλοξενεί αυτοκίνητα πολλών db, με ηχοσυστήματα που κλέβουν την παράσταση και οποία θα προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις με την μουσική που θα παίζουν.

Ακόμη, ιδιαίτερη μνεία αξίζουν τα φορτηγά που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη ΔΕΘ για το Tuning Show τα οποία εντυπωσιάζουν με τις παρεμβάσεις που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες τους, ενώ δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα τα supercars που βρίσκονται εκεί, όπως το Nissan Skyline GTR, το Audi R8 αλλά και η εξωτική Lamborghini.

Τα Shows που κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Όσοι επισκεφθούν τη ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο θα βιώσουν στιγμές αδρεναλίνης με shows που κόβουν την ανάσα.

Αυτοκίνητα που ντριφτάρουν με μοναδικό τρόπο, γουρούνες που οι αναβάτες τους τις οδηγούν στις δύο ρόδες με περισσή ευκολία, μοτοσικλετιστές που κάνουν απίστευτα κόλπα μηχανές τους αλλά και… ποδηλάτες που ξεχωρίζουν με τις φιγούρες τους είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν στο Tuning Show.

Την παράσταση μεταξύ άλλων κλέβει και ένα τροποποιημένο τζιπ πολλών αλόγων, καθώς φοράει έναν οκτακύλινδρο κινητήρα Corvette ο οποίος είναι 6.200 κυβικών ο οποίος αποδίδει μόλις… 550 άλογα.

Ο 15χρονος που ντριφτάρει σαν επαγγελματίας

Ένα από τα πρόσωπα του φετινού Tuning Show είναι αναμφισβήτητα ο Σταύρος Γρύλλης από την Κω. Αν και είναι μόλις 15 ετών, χειρίζεται το αυτοκίνητό του με τέτοιο τρόπο που θυμίζει σκηνές από τη γνωστή ταινία The Fast And The Furious: Tokyo Drift.

Οδηγεί μια BMW Ε30, η οποία είναι εξοπλισμένη με κινητήρα από BMW M5 E34, που είναι 3600 κυβικά και αποδίδει κάτι παραπάνω από 320 άλογα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Σταύρος οδηγεί με τρομερή επιδεξιότητα τη BMW του και χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές ντιφτάροντάς την. Άλλωστε μυήθηκε στο drift όταν ήταν μόλις 7 ετών.

Μιλώντας στο thestival.gr ο Σταύρος Γρίλλης εκφράζει τη μεγάλη του αγάπη για το drift και δεν παραλείπει να σημειώσει πως θα το κάνει για όσο μπορεί. «Μου άρεσε πάρα πολύ από όταν μικρός. Μου είχε μάθει τα βασικά στην αρχή ο μπαμπάς μου και μετά από μερικά χρόνια πήγαμε στην Κύπρο όπου ήταν ένας Ιάπωνας κριτής ο οποίος που έμαθε πολλά περισσότερα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, το αυτοκίνητο που οδηγεί είναι καθαρά αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς σε ό,τι αφορά τις μετατροπές.

Πρόσφατα ο Σταύρος συμμετείχε στον Παγκόσμιο Αγώνα Drift στις Σέρρες, όπου τερμάτισε 16oς ανάμεσα σε 50 οδηγούς από όλον τον κόσμο και ανυπομονεί να λάβει και πάλι μέρος.

Το Tuning Show θα βρίσκεται στη ΔΕΘ και το Σαβββατοκύριακο και θα προσφέρει ακόμη περισσότερο θεάμα σε όσους αποφασίσουν να το επισκεφθούν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr από το 5o Tuning Show:

Keywords
Τυχαία Θέματα