Το Digital Analytics Meetup ετοιμάζεται για Candy Crush και Μουντιάλ!

Μια ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στα digital analytics συναντιούνται κάθε μήνα και συζητάνε για τις εξελίξεις και την πορεία του κλάδου.

Η ατζέντα των συναντήσεων περιλαμβάνει την ανάλυση και συλλογή δεδομένων με μοντέρνες τεχνολογίες ,αυτοματοποιήσεις που στηρίζονται σε δεδομένα, web analytics, business and marketing analytics,

business intelligence software και machinelearning.

To επόμενο ραντεβού είναι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 18:30, στον χώρο του OK!Thess.

"Είναι η τελευταία συνάντηση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και θα το γιορτάσουμε με εκπλήξεις και ένα θέμα κατάλληλο για διακοπές. Θα συζητήσουμε πως εφαρμόζεται η ανάλυση δεδομένων στον βιομηχανία των παιχνιδιών (Data science in the gaming industry). Θα έχουμε μαζί μας την Μυρτώ Σέτζη, Senior Data Scientist στην King, την εταιρία που δημιούργησε το Candy Crush. Θα μας εξηγήσει ποια είναι τα καθήκοντα ενός αναλυτή δεδομένων σε μια εταιρία παιχνιδιών με περισσότερους από 300 εκατομμύρια παίκτες. Η επιτυχία των παιχνιδιών της εταιρίας βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο τμήμα των data scientists για να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών του.

Ακόμα θα έχουμε ομιλίες με θέμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και τα webanalytics. Ο Χάρης Λαλάτσης(IeraxAnalytix) θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη για το μουντιάλ σχετικά τις συνήθειες των φιλάθλων και θα μας εξηγήσει τα μυστικά για μια επιτυχημένη ποσοτική έρευνα στην εποχή του διαδικτύου.

Τέλος Ο Παναγιώτης Τζαμτζής και ο Δημήτρης Χαντζάρας (baresquare) θα μας εξηγήσουν πως μπορεί να ανακαλύψει κάποιοςκρυμμένες ευκαιρίες βελτίωσης σε website, γρήγορα και αποτελεσματικά", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες, να ενημερώνεται για σχετικά event στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) και να δει τον υλικό των προηγούμενων συναντήσεων μπορεί να επισκεφθεί το επίσημο website της κοινότητας ή να εγγραφεί στο digital analytics meet up.

Keywords
Τυχαία Θέματα