Παϊσιάδης: Καταξιωμένος αθλητής ο Μάρκεζ, το επόμενο βήμα ανήκει στον κόσμο...

Για τις μεταγραφικές βόμβες του ΠΑΟΚ, με τελευταία αυτή του Ιβάν Μάρκεζ, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά

όλα όσα είπε στον Fair Play 96,1:

Για τη μεταγραφή του Μάρκεζ: «Ολοκληρώθηκε μία μεταγραφή ενός πολύ έμπειρου και καταξιωμένου αθλητή. Είναι πολύ βασικό για εμάς ότι μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του κεντρικού όσο και του διαγώνιου. Το επόμενο βήμα, όπως έχω ξαναπεί, ανήκει στον κόσμο. Εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν».

Για το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Αυτός ήταν ο στόχος και αυτή ήταν η συνολική μας προσπάθεια. Αυτό ήθελαν και ο κ. Κατσαρής και ο κ. Τσαλόπουλος. Επιδιώξαμε να κάνουμε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ και νομίζω ότι με τη σημερινή μεταγραφή έχουμε ολοκληρώσει αυτό το κομμάτι. Υπάρχει, βέβαια, και το άλλο κομμάτι της προετοιμασίας, που έχει να κάνει με τα ιατρικά και τους στατιστικολόγους. Όσον αφορά τον ιματισμό έχουμε συμφωνήσει με την εταιρία Zeus».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Εκεί υπάρχει ένα ανάλογο βήμα με το ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε τρεις προκρίσεις για να μπούμε στους ομίλους. Πιστεύω ότι θα περάσουμε από τον πρώτο αντίπαλο, αλλά θα είναι δύσκολος ο δεύτερος αντίπαλος, που πιθανότατα θα είναι η Ίσταμπουλ. Πρέπει να τα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα μετρήσει, φυσικά, και το σκάουτινγκ των αντιπάλων. Ξέρετε ότι, όταν μπαίνουν τόσα νέα παιδιά στα αποδυτήρια, χρειάζεται η σωστή συμπεριφορά από τους παλαιότερους».

Για τις διακρίσεις των Εθνικών ομάδων στους Μεσογειακούς Αγώνες και την προσπάθεια του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την αναδιοργάνωση των ακαδημιών: «Νομίζω ότι η ομοσπονδία κάνει μία προσπάθεια. Πρέπει να ξαναρχίσουμε, όμως, να μπαίνουμε στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και το World League. Εμείς σαν ΠΑΟΚ προσπαθούμε να μαζεύουμε ταλέντα από την περιφέρεια. Επίσης, γίνεται ένας σχεδιασμός για το θέμα των ακαδημιών στο ανδρικό βόλεϊ. Θέλουμε να στελεχώσουμε μία ομάδα που θα τα πάει καλά στο πρωτάθλημα εφήβων και ψάχνουμε για ένα έμπειρο άτομο, το οποίο θα «τρέξει» όλη την προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα