Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το μοναδικό διαδραστικό πολυγεγονός για την υγεία, την διατροφή και τον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα και στους γονείς να ενημερωθούν για επίκαιρα θέματα όπως μεταξύ άλλων ο εμβολιασμός των παιδιών, ενώ την ίδια στιγμή εξελίσσεται πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων για τα παιδιά.

Από τις 10:00 – 17:00

και με δωρεάν είσοδο θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner κα, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών.

Παράλληλα, οι γονείς θα μπορούν να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και ομιλίες με θέματα όπως παιδική παχυσαρκία, διατροφή και άθληση, μητρικός θηλασμός, βρεφικές ανάγκες, αναπτυξιακά στάδια λόγου κτλ. Μαζί μας και το κέντρο Orthoprothesis το οποίο θα μας μιλήσει για την παιδική σκολίωση.

Η παιδίατρος κ. Ευαγγελία Γούμενου θα ενημερώσει σχετικά με την επιδημική έξαρση ιλαράς, καθώς και για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, παρουσιάζοντας τις πιο επίκαιρες εξελίξεις στο τρίπτυχο Διατροφή-Υγεία-Αθλητισμός.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τους μικρούς μας φίλους και φίλες!

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους τους.

Παρούσες θα είναι 3 παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες θα παρουσιάσουν την δραστηριότητά τους με εντυπωσιακά χορευτικά.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.

Πληροφορίες:

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μουρατίδου Φανή | 6972879927
Noesis - 6o χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 17:00
Είσοδος δωρεάν

Keywords
Τυχαία Θέματα
1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας Διατροφής, Αθλητισμού, Θεσσαλονίκη,1o paidiko festival ygeias diatrofis, athlitismou, thessaloniki