Κατσίβελης: Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ

Για τη νέα πρόκληση της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ, τον αριθμό που επέλεξε και τη φυσική του κατάσταση, μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης, λίγο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όταν μίλησα με τον κόουτς και την προοπτική να έρθω στον

ΠΑΟΚ, ενθουσιάστηκα. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, να δουλέψω ξανά μαζί του, να βρω και πάλι στην ίδια ομάδα και τον Krubally μετά και την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε πέρσι κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Και είναι πολύ σημαντικό για μένα, που είμαι και από την Θεσσαλονίκη, να παίξω για τον ΠΑΟΚ» τόνισε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω στην ομάδα, σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία μου στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με βοήθησε. Αγωνίστηκα σε 9-10 φιλικά παιχνίδια, υψηλού επιπέδου και για αρκετό χρόνο με ενεργό ρόλο και αυτό με βοήθησε να κρατηθώ σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε οτιδήποτε βρω μπροστά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα