Την Κυριακή στο Πανόραμα η παρουσίαση του βιβλίου "με Αίσθημα Ευθύνης" του Σάββα Αναστασιάδη

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «με Αίσθημα Ευθύνης» του Βουλευτή ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη, στο Αμφιθέατρο « Σταύρος Κουγιουμτζής», στο δημαρχείο Πανοράματος.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Ινφογνώμων» θα παρουσιάσουν: ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και πρώην Πρύτανης Κουσκουβέλης Ηλίας, ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, και ο Στρατηγός Ε.Α. Γιάννης Ζούκας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και Βουλευτής Β΄ Αθηνών,

Γιώργος Αμυράς.

Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Σάββα Αναστασιάδη γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζοντας ότι η πραγματική πολιτική είναι ταυτόσημη με την αλήθεια, είναι χρέος, όραμα και ευθύνη, στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που κρύβουν οι μάχες που έδωσε και τις κέρδισε, με πραγματικά γεγονότα. Πως φθάνει μία προσπάθεια στο αποτέλεσμα, τις πιέσεις που ασκήθηκαν μέσα κι έξω από την Ελλάδα, τα στοιχεία που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, πως ο ίδιος δεν δίστασε να συγκρουσθεί με την ίδια την κυβέρνησή του χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα