Την Κύμη υποδέχεται ο ΠΑΟΚ - Εκτός έδρας μάχη στη Ρόδο για τον Άρη

Τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 18.00 ο ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση, με τον Δικέφαλο να στοχεύει στη νίκη, που θα τον διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος

στον αγώνα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης τόνισε: «Επιστρέφοντας στο Ελληνικό πρωτάθλημα αντιμετωπίσουμε μία καλά δομημένη και οργανωμένη ομάδα, που έχει στόχο και κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι λοιπόν, πνευματικά και σωματικά για ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας».

Από την άλλη ο Άρης έχει δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση ) με τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε «λευκό» απουσιολόγιο, καθώς και ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης μίλησε στο www.arisbc.gr για την σημερινή (10/11) αναμέτρηση με τον Κολοσσό, αναφέροντας τα εξής:

«Μετά την ήττα από τη Kataja Basket για το FIBA Europe Cup, όλη η συγκέντρωση εστιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά μας δημιουργεί προβλήματα στη Ρόδο. Βασίζεται κυρίως στην εξάδα των ξένων και στην εμπειρία και την ικανότητα του Μαυροειδή. Καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι να σταματήσουμε την επιθετικότητα των τεσσάρων ξένων περιφερειακών, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στο set παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβληθούμε στο παιχνίδι από την άμυνα μας, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Φινλανδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα