Θρίλερ με την Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε ψυχότροπο φάρμακο στον ΑΜΚΑ της

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που προκύπτουν καθημερινά περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Νέα ερωτήματα γεννά η αποκάλυψη του αδελφού της άτυχης 44χρονης ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα, τα οποία, ενδέχεται να έχουν παρενέργειες, όπως τάσεις αυτοκτονίας!

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει χθες, στην εκπομπή «Τατιάνα live» ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ

της Ειρήνης.

Σήμερα, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επεσήμανε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της, αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.

«Η Ειρήνη ουδέποτε είχε κάνει χρήση οποιουδήποτε ψυχοτρόπου φαρμάκου… Είναι πάρα πολύ εύκολο σε κάποιον, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στη φόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και γνωρίζει το ΑΜΚΑ κάποιου πολίτη, να μπορέσει να κάνει μία ηλεκτρονική συνταγογράφηση, να την εκτυπώσει, να την χορηγήσει σε έτερο άτομο και αυτό το έτερο άτομο να πάει και να την εκτελέσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Άρα λοιπόν το γεγονός ότι υπήρξε μία συνταγογράφηση δεν πιστοποιεί ότι αυτός στον οποίο φαίνεται ότι έγινε, ότι ήταν ο τελικός αποδέκτης του φαρμάκου… Το υπογραμμίζω ότι η Ειρήνη Λαγούδη ουδέποτε έχει λάβει τέτοια φαρμακευτική αγωγή»

Όπως επεσήμανε στην ίδια εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, «οι ψυχότροπες ουσίες όπως και αυτή, χρειάζονται παρακολούθηση… Αν έχει συνταγογραφηθεί μια τέτοια ουσία από έναν όχι ειδικό -και ειδικοί είναι μόνο οι ψυχίατροι- ο γιατρός μιας άλλης ειδικότητας δε μπορεί να γνωρίζει σε βάθος τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια ουσία».

Την ίδια ώρα, το κινητό της 44χρονης παραμένει εξαφανισμένο, κάτι που η οικογένειά της θεωρεί στοιχείο, το οποίο δεν συνάδει με την εκδοχή της αυτοχειρίας.

Έπειτα από τις -άκαρπες- έρευνες που έγιναν χθες στη λίμνη Τριχωνίδα, η οικογένεια ανοίγει νέο κύκλο ερευνών, με εθελοντές δύτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί το χαμένο κινητό.

«Έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με κάποιους επαγγελματίες δύτες για τις διαδικασίες διερεύνησης. Ίσως και από την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι έρευνες» είπε στην εκπομπή «Τατιάνα live», ο δικηγόρος της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Ειρήνη Λαγούδη, Βρέθηκε, ΑΜΚΑ,thriler, eirini lagoudi, vrethike, amka