ΠΡΑΤΤΩ: Ντόπια και ξένα συμφέροντα θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση

Τις απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ, επικεφαλής του οποίου είναι ο Νίκος Κοτζιάς.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει μεταξύ άλλων τέτοιου είδους τακτικές δεν απειλούν μόνο πρόσωπα αλλά κυρίως θεσμούς και εν τέλει την ιδία την Δημοκρατία και το μέλλον της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για μια ακόμη φορά το φασιστικό – ναζιστικό παρακράτος των μπράβων και των «νταβατζήδων», εμφανίζει το κουκουλοφορεμένο πρόσωπο του προσπαθώντας να τρομοκρατήσει των υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά,

αλλά και τον Ελληνικό λαό.

Τέτοιου είδους τακτικές δεν απειλούν μόνο πρόσωπα αλλά κυρίως θεσμούς και εν τέλει την ιδία την Δημοκρατία και το μέλλον της χώρας.

Είναι ανάγκη όλοι οι δημοκράτες πατριώτες, να υψώσουν φωνή και να σταματήσουν κάθε είδους απειλές από ακραίες ναζιστικές, φασιστικές, παρακρατικές ομάδες, οι οποίες υπάρχουν και χρηματοδοτούνται, για να καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας και διχόνοιας.

Σε μια περίοδο που η χώρα διαπραγματεύεται σημαντικά και χρόνια Εθνικά θέματα, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι ενωμένος.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ".

Keywords
Τυχαία Θέματα