Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι που είχαν στήσει καρτέρι σε 47χρονο στην Καλαμαριά

Στη σύλληψη δύο Σέρβων ηλικίας 30 και 23 ετών για οπλοκατοχή προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς

Οι δύο

συλληφθέντες κατείχαν, ο μεν πρώτος μία μεταλλική σιδηρογροθιά και ένα διαβατήριο έτερου προσώπου, ο δε δεύτερος μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο και ένα σπρέι πιπεριού.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, πρόεκυψε ότι οι συλληφθέντες στο σημείο όπου εντοπίστηκαν, ανέμεναν 47χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής με σκοπό να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προέκυψε, ότι τα ίδια άτομα ενέχονται σε περίπτωση πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος 61χρονης Ελληνίδας που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος των παραπάνω, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράβασης του Νόμου περί όπλων, παράβασης Νομοθεσίας περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια και Νομοθεσίας που αφορά σε ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών κ.α. διατάξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα