Θεσσαλονίκη: Καθαροί οι κεντρικοί δρόμοι - Πολύ χιόνι σε στενά και πεζοδρόμια (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Στα "λευκά" ξημέρωσε η Θεσσαλονίκη με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα.

Από εχθές είναι σε εξέλιξη η χιονόπτωση με τις αλατιέρες και τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης να είναι επί ποδός προκειμένου οι κεντρικοί δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί.

Οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι είναι σε καλή κατάσταση. Στα στενά δρομάκια εντοπίζεται αρκετό χιόνια, ενώ τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα.

Κάτοικοι

και καταστηματάρχες προσπαθούν να καθαρίσουν πεζοδρόμια και στενά δρομάκια.

"Από εχθές που ξεκίνησε η χιονόπτωση έχουμε ρίξει πάνω από 200 τόνους αλάτι στην πόλη. Μπορούν να περπατηθούν οι παράλληλοι δρόμοι προς τη θάλασσα. Η Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας η οδός Εγνατία, η Αγίου Δημητρίου, η Κασσάνδρου, η Ολυμπιάδος, Η Λαμπράκη, η Παπαναστασίου, η Νέα Εγνατία είναι δρόμοι που έστω με δυσκολία περπατιούνται με προσοχή. Ήταν μία πολύ δύσκολη μάχη. Με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που είχαμε κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε".

"Αλατιέρες και υδροφόρες συνεχίζουν να δουλεύουν, σήμερα υπάρχει και χειρωνακτική εργασία. Προτεραιότητα μας είναι να εξασφαλίσουμε πρόσβαση στα νοσοκομεία και θα θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε και έξω από τις εκκλησίες", ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας στον δήμο Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα