Θεσσαλονίκη: Καταστηματάρχες απλώνουν την πραμάτεια τους στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο της οδού Ειρήνης (ΦΩΤΟ)

Την αντίδραση των περιστατικών έχει προκαλέσει η τακτική των καταστηματαρχών, οι οποίοι απλώνουν την πραμάτεια τους στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο στην οδό Ειρήνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το παραπάνω καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Faceboοk ο Στέφανος Δαμιανίδης.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτηση «αν κάνεις δε το λάθος και κατεβάσεις το παράθυρο και τους πεις ότι αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό, σου την πέφτουνε 3-4 μαζί, στα «γαλλικά» πάντα και σου σούρνουν ότι μπορείς να φανταστείς».

Η

ανάρτηση του Στέφανου Διαμανίδη στο Facebook:

«ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ! Αν κάνεις δε το λάθος και κατεβάσεις το παράθυρο και τους πεις ότι αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό, σου την πέφτουνε 3-4 μαζί, στα «γαλλικά» πάντα και σου σούρνουν ότι μπορείς να φανταστείς! Για αυτούς τους απερίγραπτους τύπους της οδού #Ειρήνης στο κέντρο της #Θεσσαλονίκης, ο χώρος έξω από το μαγαζί τους (οδόστρωμα και πεζοδρόμιο!) τους ανήκει... Φυσικά αυτό το είδος του σταρχιδιστή Ελληνάρα, που έχει γραμμένους όλους τους υπόλοιπους, δεν διαβιεί μόνο στον εν λόγω δρόμο... Βρίθει από δαύτους (δυστυχώς) η πόλη ολάκερη! Επειδή λοιπόν μου την έδωσαν άσχημα σήμερα, αποφάσισα να γίνω ενεργός πολίτης (κάποιοι ίσως με πείτε χαφιέ) και έστειλα στη Δημοτική Αστυνομία τις φωτογραφίες που βλέπετε... Πήρα δε την διαβεβαίωση από τους αρμόδιους ότι θα λυθεί το θέμα... Αν όντως συμβεί αυτό, όπου βλέπω τέτοιους ψευτόμαγκες που βάζουν μπροστά στα μαγαζία τους ό,τι μπορείτε να φανταστείτε να μην παρκάρει ο κόσμος θα απαθανατίσω τα «έργα τέχνης» τους και θα τα στέλω στον Δημος Θεσσαλονικης... Βέβαια τώρα που το καλοσκέφτομαι και να μη λυθεί το πρόβλημα (που είναι πιθανό) θα συνεχίσω μέχρι να δω αλλαγή. Προτείνω να κάνουμε το ίδιο όλοι!».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ίδιος:

Keywords
Τυχαία Θέματα