Βαρβιτσιώτης: Με την Τουρκία έχουμε μία δύσκολη σχέση - Το κλίμα δεν μπορεί να ανατραπεί εύκολα από μία συνάντηση

“Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία επαφή η οποία να βασίζεται σε μία ειλικρινή σχέση. Με την Τουρκία έχουμε μία πολύ δύσκολη σχέση, μία σχέση η οποία επιδεινώνεται τον τελευταίο διάστημα μέσα από τη ρητορική του Προέδρου Ερντογάν... Όλο αυτό το κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί να ανατραπεί εύκολα από μία συνάντηση. Αυτό που μπορεί όμως να καλλιεργηθεί είναι μία σχέση τουλάχιστον ειλικρινούς διαλόγου. Εμείς με την Τουρκία θέλουμε να βρισκόμαστε σε διάλογο, συμφέρει τη χώρα μας να είναι σε ανοικτό διάλογο, να συζητά τα πάντα και όσες φορές το έχει

καταφέρει αυτό, έχει καταφέρει να μειώσει την ένταση με την οποία αντιμετωπίζονται ορισμένα θέματα” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον realfm 97,8.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “ο φάκελος ο οποίος έχει διαβιβαστεί θα τεθεί αφού αναγγελθεί στη διάθεση των βουλευτών για να το δουν και βεβαίως θα προχωρήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα