Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η λιποθυμία της παίκτριας του ΑΟ Θήρας και το χειροκρότημα των φίλων του Άρη (VIDEO)

Βίντεο με την επίμαχη σκηνή με τη λιποθυμία της Μελίνας Εμμανουηλίδου από τον ΑΟ Θήρας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη στο κλειστό της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε η ομάδα βόλεϊ των "κιτρινόμαυρων".

Η ομάδα της Σαντορίνης "φωνάζει" για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι, καθώς βρέθηκαν υπεράριθμοι οπαδοί του Άρη, ενώ άναψαν και πυρσοί με αποτέλεσμα την λιποθυμία της Μελίνας Εμμανουηλίδου.

"Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη,

αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του. Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα" αναφέρει η ομάδα βόλεϊ του Άρη.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα