Θεσσαλονίκη: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού ενός υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου (ΦΩΤΟ)

"Είμαι πλάι σου αδερφέ μου στον πιο ωραίο αγώνα. Τον αγώνα για τα ιδανικά που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, την πίστη στον Θεό και την αγάπη για την πατρίδα". Με αυτά τα λόγια ο Ευθύμης Ασλανίδης στέλνει το δικό του μήνυμα υποστήριξης στον αδερφό του Δημήτρη, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης είναι ένας από τους "δυνατούς" υποψηφίους του ψηφοδελτίου Τζιτζικώστα καθώς έχει τη στήριξη του εκκλησιαστικού χώρου,

των Ποντίων, των πολυτέκνων, με σημαντικούς πυρήνες στη δυτική Θεσσαλονίκη και με την υποστήριξη των χωριών του Λαγκαδά λόγω της καταγωγής της συζύγου του.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης είναι ο πρωτότοκος γιος της οκταμελούς οικογένειας του Γεωργίου και της Αγγελικής Ασλανίδη. Δύο ημέρες πριν την κάλπη ο πέμπτος κατά σειρά αδερφός του, Ευθύμης, κλέβει την παράσταση και τα likes με ένα άκρως εμψυχωτικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Το μήνυμα συνοδεύεται με μια φωτογραφία από τα παλιά, στην οποία ο Δημήτρης Ασλανίδης παρελαύνει ως σημαιοφόρος του σχολείου του.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του μικρού αδερφού του υποψηφίου:

"Αυτό έκανες πάντα από μικρός! Ήξερες να κρατάς ψηλά τη σημαία μας, ψηλά τις αξίες μας. Αυτό θα κάνεις και τώρα. Θα αγωνιστείς για όλα αυτά που το συμβιβασμένο σύστημά τους δεν ξέρει. Για τη Μακεδονία μας, για την νεολαία, για τον Άνθρωπο, που ξέρεις καλά να υπηρετείς. Είμαι πλάι σου αδερφέ μου στον πιο ωραίο αγώνα. Τον αγώνα για τα ιδανικά που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, την πίστη στον Θεό και την αγάπη για την πατρίδα. Αυτά εκπροσωπείς. Προχώρα με αυτά και μην φοβηθείς ότι κι αν συναντήσεις. Κι ας πουν ότι θέλουν. Είμαι περήφανος για σένα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα