Θεσσαλονίκη: To Δείπνο της Άνοιξης στρώθηκε για έκτη χρόνια σε νέα τοποθεσία αλλά με το ίδιο κέφι! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Σε νέα τοποθεσία αλλά με το ίδιο κέφι πραγματοποιήθηκε φέτος για έκτη χρονιά, το Δείπνο της Άνοιξης στη Θεσσαλονίκη, από την Πρωτοβουλία Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου.

Το Δείπνο φέτος εκτείνεται από το Κέντρο Ιστορίας μέχρι την Αλεξάνδρου Σβώλου.

Μικροί και μεγάλη έδωσαν το παρών, ενώ κατά τη διάρκεια του Δείπνου πραγματοποιούνται δρώμενα με μουσική χορό και

σκετσάκια.

"Το δείπνο της άνοιξης γίνεται μια φορά το χρόνο, αυτή είναι η έκτη χρονιά. Φέτος όμως μεταφέρθηκα με στην πλατεία ιπποδρομίου, γιατί είναι μια υποβαθμισμένη γειτονιά και θέλουμε να τη στηρίξουμε και να την αναδείξουμε. Στοχεύουμε επίσης ο κάθε γείτονας να μπορέσει να κατεβάσει το τραπέζι και την καρέκλα του, γιατί ο στόχος μας είναι να γνωρίσουμε το γείτονά μας, είναι και ο λόγος που γι έτσι αυτό το δείπνο. Πέρα από το δείπνο όμως, ασχολούμαστε και με το Πάρκο Τσέπης, στο κέντρο της πόλης. Είναι υπό διαμόρφωση, έχουμε κάνει δεντροφυτευσεις, κάναμε αυτοσχέδια παγκάκια. Χρειαζόμαστε όμως χέρια γιατί είναι υπό διαμόρφωση. Θέλουμε όταν ανοίξει να είναι το πάρκο για όλη τη Θεσσαλονίκη, που δε θα υπάρχει αντίστοιχο", τόνισε στο Thestival.gr, η εθελόντρια Αλεξάνδρα Διαμαντιδου.

Το 6ο Δείπνο της Άνοιξης θα διαρκέσει μέχρι τις 23:30 το βράδυ. Η επίσημη έναρξη του Δείπνου θα δοθεί στις 21:00 στην πλατεία Ιπποδρομίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Δείπνο, Άνοιξης, ΦΩΤΟ, VIDEO,thessaloniki, deipno, anoixis, foto, VIDEO