Θεσσαλονίκη: H ιαπωνική κουζίνα στα καλύτερα της στο Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant του Nikopolis

Το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant του ξενοδοχείου Nikopolis ανοίγει για 2η χρονία τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη.

Εστιατόρια με ιαπωνική κουζίνα στην Ελλάδα πολλοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν, αλλά λίγοι το έκαναν με επιτυχία. Για αυτό και το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant που λειτουργεί στον εξωτερικό

χώρο της εμβληματικής πισίνας του ξενοδοχείου αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη και πάλι για το φετινό καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για τους οπαδούς της ιαπωνικής κουζίνας αλλά και όσους θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της και μέχρι τώρα δεν είχαν την ευκαιρία.

Η μύηση στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ξεκινά από την είσοδο στο εστιατόριο, που επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Άκις Μπογδάνος. Η elegant αισθητική κυριαρχεί μπαμπού, άνθη, κλαδιά, πάνελ που χωρίζουν διακριτικά τους χώρους δίπλα στην τεράστια πισίνα υπό το φως του φεγγαριού δημιουργούν μία μαγική, αυθεντική ατμόσφαιρα Άπω Ανατολής.

Τo Kasai, που στα ιαπωνικά σημαίνει φλόγα, ξεχωριστές γευστικές καινοτομίες συνδυασμένες με τις σταθερές αξίες της Άπω Ανατολής δημιουργούν ένα αξέχαστο κράμα Sushi και Teppanyaki με σκοπό να σημαδέψουν για πάντα τον ουρανίσκο σας και τις αισθήσεις του με αρώματα και εμπειρίες της Ιαπωνικής και τη Nikkei κουζίνας.

Το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant δημιουργεί ένα κορυφαίο προορισμό σύγχρονης γαστρονομίας στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Info

Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant

Οδός: Hotel Nikopolis Thessaloniki, Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη,

Τηλ: 2310 401000, 2310 401048

Από Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:00

Site: www.kasai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα