Θεσπρωτία: Φυτεία χασίς και καλάσνικοφ έκρυβε 44χρονος

Στην σύλληψη ενός 44χρονου προχώρησαν σήμερα άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, οι οποίοι εντόπισαν στο σπίτι του συλληφθέντα δεκάδες δενδρύλλια χασίς αλλά και οπλισμό σε χωριό του δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας στη διάρκεια επιχείρησης.

Όπως διαπίστωσαν, στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του, ο συλληφθείς καλλιεργούσε φυτεία που αποτελούνταν από 44 δενδρύλλια χασίς, σε πλήρη ανάπτυξη,

με ύψος έως και 2,2μ., τα οποία εκριζώθηκαν.

Ταυτόχρονα, στην αποθήκη του έκρυβε σε τσιμεντένια κρύπτη ένα πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ με τον γεμιστήρα του, καθώς κι ένα περίστροφο.

Σε άλλους χώρους του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν έξι ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς βάρους 264,5 γραμμαρίων, καθώς και 30 σφαίρες του πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm.

Στην κατοχή, τέλος, του 44χρονου βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα