Θέμης Αδαμαντίδης: Με τη σύζυγο μου είμαστε σε διάσταση από το 1998 και δεν έχουμε πάρει διαζύγιο

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης δε δίστασε να δώσει τις δικές του αληθινές απαντήσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται πως προφυλάσσει την αλήθεια του και δεν απαντά σε κανένα «χτύπημα» που δέχεται. Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως μπορεί να είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του από το 1986 αλλά είναι σε διάσταση από το 1998 και δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

Παράλληλα, ο Θέμης Αδαμαντίδης

δηλώνει πολύτεκνος αφού έχει τέσσερα παιδιά τα οποία είναι όλα αγόρια.

Ερωτηθείς για το δεσμό του με τη Νένα Χρονοπούλου ο ίδιος δε θέλησε να πει κάτι και αναφέρει πως: «Ο καθένας έχει τη ζωή του. Θυμάμαι τις καλές στιγμές. Όχι τις ωραίες, τις καλές».

Για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι: «Δεν με στεναχωρούν, ούτε με πληγώνουν. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Δεν ασχολήθηκα ποτέ! Αν είχα ακολουθήσει άλλη τακτική, όπως άλλοι συνάδελφοι, θα είχα πιθανόν περισσότερα λεφτά από το τραγούδι. Ξέρετε, μηνύσεις για δυσφήμηση, ψευδή δημοσιεύματα, αποζημιώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα