Θ. Λυμπερόπουλος: Εγώ πρότεινα να γίνουν τα ταξί εκλογικά κέντρα της κυβέρνησης

Δική του πρόταση ήταν να γίνουν ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«Εγώ πήρα σαν ομοσπονδία απόφαση, ομόφωνη απόφαση, ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση που μας έλυσε τα προβλήματα, που συζητάει

μαζί μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπεροπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή του ομιλία ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε εκδήλωση των αυτοκινητιστών ταξί στη Θεσσαλονίκη, προέτρεψε να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Α. Τσίπρα και της Κ. Νοτοπούλου.

"Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε" τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

"Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του" ανέφερε μεταξύ άλλων από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Σπίρτζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα