Η ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη κυκλοφορεί με την ταφόπλακα της μητέρας της στο πορτ-μπαγκάζ

Για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Παραδέχεται ότι τρία χρόνια μετά δεν έχει συνέλθει από το γεγονός, ενώ αποκάλυψε ότι μετά την εκταφή της κυκλοφορεί με την ταφόπλακα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμη να την μεταφέρει στην αποθήκη.

"Μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου, την οποία, επειδή έγινε η εκταφή της, δεν έχω προλάβει να τη βάλω στην αποθήκη του σπιτιού μου, γιατί είναι βαρύ το μάρμαρο, ο Γιάννης

έχει τη μέση του και δεν μπορεί, οπότε μου έχει μείνει η ταφόπλακα, η οποία είναι ακόμα εκεί και την πάω… βόλτα στην Αθήνα από τα Χριστούγεννα. Θα βρω έναν άντρα που να μην έχει τη μέση του και θα τη βάλω στην αποθήκη. Είναι ολόκληρη, με το όνομά της, τις ημερομηνίες, έχω και τον σταυρό. Άσε που έχει γεμίσει και το πορτμπαγκάζ… πηγαίνω σούπερ μάρκετ και τα ψώνια τα βάζω στα πίσω καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ το έχει πιάσει όλο η ταφόπλακα" είπε χαρακτηριστικά η κ. Ψάλτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα