Τα συλλυπητήρια Μπουτάρη - Καλαφάτη για το θάνατο του Γ. Μπαλταδώρου

Τη θλίψη και τα συλληπητήρια του για το θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης όπως είπε διάβασε ότι από το 1990 η χώρα μας έχει χάσει 112 πιλότους και 85 αεροπλάνα.

“Πόσο κάνει η ανθρώπινη ζωή εν καιρό ειρήνης; Αν μπορείς να την υπολογίσεις”, αναρωτήθηκε ο κ. Μπουτάρης σημειώνοντας πως όλα

αυτά τα χρόνια είναι πάρα πολύ μεγάλη η απώλεια και σε ανθρώπινες ζωές αλλά και σε μηχανήματα.

Τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του σμηναγού εξέφρασε και ο επικεφαλής της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως είπε, το θέμα συντάραξε τη χώρα, από άκρη σε άκρη και τόνισε: «O Γιώργος Μπαλταδώρος θυσιάστηκε υπερασπιζόμενος την εθνική μας κυριαρχία. Είναι ένας σύγχρονος ήρωας, η μνήμη του οποίου θα μείνει αθάνατη, όχι μόνον στους δικούς του ανθρώπους, αλλά σε όλους μας. Και, πάνω από όλα, στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας».

Με την ευκαιρία, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του «σε όλους όσοι βρήκαν την ευκαιρία να υποβιβάσουν με κάθε τρόπο τη θυσία του σμηναγού γράφοντας, δεξιά κι αριστερά, για εργατικά ατυχήματα. Αυτές οι θέσεις είναι προσβολή τόσο στη μνήμη του σμηναγού, όσο και στη μνήμη όλων των νέων, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα