"Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα"

Τα παράπονα τους σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Απριλίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το θέμα της ήταν ο τρόπος διάθεσης των προσκλήσεων του Final 4 της Ρόδου, ο οποίος δημιουργεί αποκλεισμούς στην παρουσία των

φιλάθλων του Δικεφάλου.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κκ. Αντώνης Τσαλόπουλος και Κώστας Παϊσιάδης αντίστοιχα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Χασεκίδης, καθώς και ο αθλητής Θάνος Τερζής.

Τσαλόπουλος: "Η ΕΟΠΕ αποφασίζει μόνη της..."

Στο ξεκίνημα της Συνέντευξης Τύπου το λόγο έλαβε πρώτος ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ο οποίος είπε:

"Προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις ώστε να μειώσουν τη δυναμική που απέκτησε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Παίρνουν απόφαση στη Λίγκα στην αρχή της σεζόν με σύμφωνη γνώμη της ΕΟΠΕ και του υφυπουργείου αθλητισμού να είναι πέντε ξένοι, τον Σεπτέμβριο και η μόνη ομάδα που το χρησιμοποίησε αυτό ήταν αποκλειστικά μία. Καμία άλλη δεν έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος μήπως πάμε στους επτά ξένους;

Διοργανώνουν το F4 στο Νότο με άλλοθι ότι πέρσι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν υπάρχουν εισιτήρια. Θα διατεθούν προσκλήσεις με ονομαστικές καταστάσεις και φυσική παρουσία στη Ρόδο.

Αναρωτιέται κανείς όταν ο ΠΑΟΚ έχει χιλιάδες διαρκείας και μάλιστα VIP, πώς θα τους ικανοποιήσει όλους αυτούς. Το σκέφτηκε αυτό η ΕΟΠΕ;

Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική και τον κόσμο για να γεμίσει γήπεδα χιλιάδων θέσεων. Στη Ρόδο το γήπεδο είναι 1.200 θέσεων και αποκλείουν τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μας δημιουργεί αμηχανία και προβληματισμό όλο αυτό που γίνεται.

Αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα σε αθλητικό επίπεδο, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο πώς θα αποφύγουμε τα εμπόδια.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σκεφτόμαστε. Δε θέλουμε να απαξιώσουμε το θεσμό. Θέλουμε να παίξουμε με ίσους όρους. Δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί να μην έχει η κάθε ομάδα τους δικούς της φιλάθλους; Γιατί να μη γίνει ένα F4 με την παρουσία φιλάθλων με ανταγωνισμό και ο καλύτερος να κερδίσει; Τι έγινε πέρσι με τους φίλους του ΟΣΦΠ που ήταν στο Παλέ; Έγινε τίποτα; Ήρθαν μάλιστα με την προστασία της Αστυνομίας. Δεν μπορεί η Αστυνομία να περιφρουρήσει τη διοργάνωση;

Η νοοτροπία της ΕΟΠΕ είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τίθενται οι προτάσεις, τις αγνοεί και πράττει μόνη της. Μας δίνουν μόνο 15 προσκλήσεις. Μας κοροϊδεύουν".

Παϊσιάδης: "Τραγελαφικές καταστάσεις"

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Παϊσιάδης δήλωσε: "Οι συνεχείς παλινωδίες της ΕΟΠΕ για τον τρόπο και το χρόνο διεξαγωγής του F4 είναι τραγελαφικές. Εξυπηρετήθηκε ο ΟΣΦΠ με τους ευρωπαϊκούς του αγώνες και άλλαξε η ημερομηνία, χωρίς όμως να συμπίπτει με αυτούς. Επιλέχτηκε ως μέρος η Ρόδος κάτι που ευνοεί το οπαδικό στοιχείο του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που υπάρχει εκεί, ενώ είναι παράδοξο ότι οι προσκλήσεις θα δοθούν ονομαστικά και μόνο από το νησί, ενώ συμμετέχουν στο F4 δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη.

Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα προόδου. Γιατί να μην διανεμηθούν από εδώ οι προσκλήσεις; Υπάρχει άτυπη συμφωνία να γίνει του χρόνου του F4 στη Βόρεια Ελλάδα. Μη το φέρει ως δεδομένο του χρόνου η ΕΟΠΕ και διανεμηθούν οι προσκλήσεις από τα γραφεία της εδώ στη Θεσσαλονίκη. Αν ήθελαν να δώσουν το γήπεδο μόνο στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ας το έκαναν".

Χασεκίδης: "Αίτημα του ΠΑΟΚ προς την Ομοσπονδία για 500 προσκλήσεις-εισιτήρια"

Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Χασεκίδης, από την πλευρά του ανέφερε: "Ο ΠΑΟΚ, με το που έλαβε την πρόσκληση για τη Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στις 11 Απριλίου, επικοινώνησε ο ίδιος και παράλληλα εστάλη έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου, όπου ενημέρωνε ότι λόγω των σύντομων ημερομηνιών, δεν προλάβαινε να παρευρεθεί αλλά κατόπιν συμφωνίας θα εβρίσκετο ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής και ώρα 11:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία μέσω skype, ενώ παράλληλα διαβιβάστηκε εγγράφως στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου, το αίτημα του ΠΑΟΚ προς την Ομοσπονδία για 500 προσκλήσεις-εισιτήρια.

Πραγματικά το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Χασεκίδης επικοινώνησε με τον Αρμόδιο Αξιωματικό την ώρα της εκεί σύσκεψης, επιβεβαίωσε τη διάθεση και τις ανάγκες του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι η σύσκεψη θα συνεχιστεί και ο ΠΑΟΚ θα έχει την απάντηση. Αντί απάντησης, ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου, είδαμε αναρτημένο στον επίσημο ιστότοπο της Ομοσπονδίας τον τρόπο διάθεσης, ο οποίος αποκλείει τους φιλάθλους μας".

Παπαδόπουλος: "Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα"

Παίρνοντας το λόγο, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε: “Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τίποτα πλέον δεν είναι τυχαίο. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Από τα γεγονότα του ποδοσφαίρου, την έδρα του Final 4 Χάντμπολ Ανδρών στη Γλυφάδα, την έδρα του Final 4 Μπάσκετ Γυναικών πάλι στη Γλυφάδα, τον πανομοιότυπο τρόπο αποκλεισμού των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με ευνοημένο πάντα συγκεκριμένο σωματείο, τις διαιτητικές αποφάσεις στο πόλο, αλλά και γενικότερα σε όλα τα αθλήματα, ακόμη και στα ηλικιακά, συναντάμε απέναντί μας το ‘’αόρατο μακρύ χέρι’’ του συστήματος. Ποιο είναι το σύστημα, όλοι το ξέρετε. Ο ΠΑΟΚ έσπασε τα δεσμά των χρεών στο ποδόσφαιρο και τρομάζει με τον Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με τους σερί τίτλους τους σε όλα τα αθλήματα και την οικονομική τους υγεία τρομάζουν επίσης!”

Τερζής: "Θα μας λείψει ο κόσμος μας"

Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε: “Έχουμε παρευρεθεί σε Final 4 με φιλάθλους και των τεσσάρων ομάδων. Πιστεύουμε πως και αυτό το Final 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό αυτές τις συνθήκες. Θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε το Κύπελλο!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα