Τα προβλήματα της πόλης και οι λύσεις για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος σε εκδήλωση του Μάκη Κυριζίδη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μια εποικοδομητική συζήτηση για προβλήματα της πόλης και τις λύσεις που μπορούν να υπάρξουν σε αυτά, διοργανώθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, από τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Μάκη Κυριζίδη, «Θεσσαλονίκη Θετικά».

Η εκδήλωση αυτή ήρθε σε συνέχεια της συνέχεια της έρευνας για τα προβλήματα της πόλης, που πραγματοποίησε για

λογαριασμό του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, η εταιρεία Interview.

Σύμφωνα με την έρευνα η καθαριότητα, οι αστικές συγκοινωνίες, θέσεις στάθμευσης και το κυκλοφοριακό είναι τα κυριότερα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλονικείς δείτε περισσότερα (ΕΔΩ).

«Πιστοί στον οδικό χάρτη που έχουμε ήδη ανακοινώσει πραγματοποιήσαμε έρευνα για τα προβλήματα της πόλης και την ιεράρχηση αυτών από τους πολίτες. Σήμερα καλέσαμε επιστήμονες, ανθρώπους της πόλης και της αγοράς, να μας πουν και αυτοί με τη σειρά τους πως βλέπουν τα προβλήματα και πως φαντάζονται τις λύσεις για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος. Όλες αυτές οι δράσεις σε συνδυασμό με τις βόλτες μας στις γειτονιάς, θα μας φέρουν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα διαμορφώσει το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε στους Θεσσαλονικείς για το πώς σκεφτόμαστε εμείς τη Θεσσαλονίκη Θετικά στο μέλλον», τόνισε ο κ. Κυριζίδης.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι Πρόδρομο Νικηφορίδης, Παντελής Τζερτζεβέλης, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Μανώλης Σύλλης, Γεράσιμος Φιόρος, Στέφανος Χατζημανώλης, Χριστιάνα Μητσικούδη.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διαμαντίδης (Ράδιο Θεσσαλονίκη).

Keywords
Τυχαία Θέματα