Τα ομορφότερα κάμπινγκ της Χαλκιδικής άνοιξαν τις πύλες τους και είναι έτοιμα να μας υποδεχθούν!

Επιστροφή στην κανονικότητα, επιστροφή και σε αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού, με μέτρα και αποστάσεις.

Μία από τις πιο αυτές είναι οι διακοπές σε κάμπινγκ. Το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής έχει την τιμητική του, αφού οι περισσότεροι λάτρεις του είδους συγκεντρώνονται εκεί για να απολαύσουν τις ομορφιές της Σιθωνίας.

Ήδη τα πιο γνωστά κάμπινγκ του νομού έχουν ανοίξει και περιμένουν τους πρώτους κατασκηνωτές. Οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει, κινούνται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία, πως όταν ανοίξουν τα χερσαία σύνορα, οι Βαλκάνιοι γείτονες μας,

θα επιλέξουν για ακόμα μία φορά την Χαλκιδική για τις διακοπές τους και σε συνδυασμό με τον εγχώριο τουρισμό θα βγουν τα σπασμένα από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Παράλληλα όσα κάμπινγκ παραμένουν κλειστά, συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες για να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Πολλά έχουν προσαρμοστεί και στην μόδα της εποχής με τα περίφημα glamping, τα οποία συνδυάζουν τις ανέσεις ενός πολυτελούς καταλύματος με τα θετικά ενός κάμπινγκ.

Οι τιμές ανά περίοδο και ανά περιοχή ποικίλουν καθώς ξεκινούν από 5,50 ευρώ την ημέρα και φτάνουν μέχρι τα 8.00.

Αναμένεται ωστόσο να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις τιμές καθώς και προσφορές και πακέτα για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

Τα κάμπινγκ που έχουν ανοίξει ήδη τις πύλες τους και σας περιμένουν

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ:

Σε ένα καταπράσινο τοπίο δίπλα σε μια παραμυθένια παραλία βρίσκεται το Αρμενιστής camping & bungalows από το 1982.

Σε ένα πανέμορφο μέρος στη Σιθωνία, μπορεί να καλύψει όλους τους τύπους διακοπών.

Στον Αρμενιστή, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που είναι αναρτημένος στο σάιτ του κάμπινγκ, η ημερήσια διανυκτέρευση σήμερα είναι στα 7,80 στην Α΄θέση για τροχόσπιτο ή μεγάλη σκηνή και στα 6,70 στην Β’ θέση μόνο για σκηνή.

Εάν πάλι κάποιος επιθυμεί μια... μικρή πολυτέλεια στη χαλαρότητα του κάμπινγκ, μπορεί να νοικιάσει τα Mobile Homes, οι τιμές των οποίων ξεκινούν γι' αυτή την περίοδο από τα 60 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 180, ανάλογα με τη χωρητικότητα.

Αναλυτικά τον τιμοκατάλογο μπορείτε να τον δείτε (ΕΔΩ).

ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΙ:

Ανάμεσα σε γαλάζιες θάλασσες, καθαρές αμμουδιές και πολλά πεύκα, βρίσκεται το κάμπινγκ Πλατανίτσι. Το φυσικό περιβάλλον αλλά και αξιοθέατα της γύρω περιοχής θα σας μαγέψουν.

To camping γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια του και σας καλεί να οργανώσετε τις δικές σας διακοπές, όχι με 5 αστέρια, αλλά με εκατομμύρια, κάτω από τον υπέροχο ουρανό.

Στο Πλατανίτσι η διανυκτέρευση για έναν ενήλικο είναι στα 6,00 ευρώ, στα 8,00 το τροχόσπιτο, στα 5,00 η μικρή και στα 7,00 η μεγάλη σκηνή.

Αναλυτικά τον τιμοκατάλογο μπορείτε να τον δείτε (ΕΔΩ).

ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ:

Το Thalatta Kalamitsi Village Camp στο Καλαμίτσι προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών σε όσους αναζητούν διαμονή στην φύση.

Σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, κάτω από την σκιά πυκνών δεντροστοιχιών (πεύκων και υπεραιωνόβιων ελιών), μπροστά σε μια ονειρεμένη παραλία.

Στο Thalatta υπάρχουν δύο κατηγορίες θέσεων, A (premium) και L (οικονομία). Σε μια (premium) κατηγορία (Γεράνι, Δελφίνι, Μυρτιά, Καρπούζη, Ήλιος, Έρως & Ζέα) ανήκει σχεδόν όλη η περιοχή του κάμπινγκ, υπάρχουν σημεία μπροστά, με θέα τη γαλάζια-πράσινη θάλασσα και άλλα κάτω από την πυκνή σκιά των δέντρων. Στην κατηγορία L (οικονομία) (Levanta) ανήκουν σε μερικές θέσεις, περιουσιακά τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και το γήπεδο μπάσκετ.

Όλα τα μέρη είναι αριθμημένα, ευρύχωρα, με δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικού ρεύματος και άμεσης πρόσβασης σε εγκαταστάσεις υγιειν

Στην premium κατηγορία το τροχόσπιτο και η σκηνή είναι στα 7,50 και στα 6,40 ευρώ αντίστοιχα ενώ στην economy 6,00 και 5,10 ευρώ.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε την παραμονή σας λίγο πιο... χλιδάτη- όσο αυτό είναι εφικτό εντός ενός κάμπινγκ- η καλύτερη επιλογή για σας είναι οι τροχοβίλες 4 ή 6 ατόμων, οι luxury σκηνές ή οι ξύλινοι οικίσκοι που μπορούν να φιλοξενήσουν από δύπ έως έξι άτομα, ανάλογα το μέγεθός τους.

Αναλυτικά τον τιμοκατάλογο μπορείτε να τον δείτε (ΕΔΩ).

ΑΚΤΗ ΟΝΕΙΡΟΥ:

To Akti Oneirou Luxury Camping βρίσκεται, 12 χλμ. μετά τον κόλπο της Βουρβουρούς στο δρόμο προς Σάρτη.

Σε ένα περιβάλλον μοναδικού φυσικού κάλλους με ιδιωτική παραλία και γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά.

Ένας χώρος πανέμορφος και προσεγμένος μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, αποπνέει μια ιδιαίτερη ζεστασιά και κομψότητα που θα σας ξεκουράσει.

Στην Ακτή Ονείρου η διανυκτέρευση ενηλίκου σήμερα είναι στα 8,00 ευρώ, η θέση σκηνής στα 6,50 και το τροχόσπιτο στα 7,50.

Μπάνγκαλοους, τροχοβίλες, ξύλινα σπιτάκια και τροχόσπιτα είναι οι επιλογές που έχετε για να απολαύσετε την πεντακάθαρη θάλασσα της Ακτής, αλλά ταυτόχρονα και την party διάθεση του Manassu.

Αναλυτικά τον τιμοκατάλογο μπορείτε να τον δείτε (ΕΔΩ).

GLAMPING:

To glamping ήρθε για να μείνει στην Χαλκιδική

Θέλεις να περάσεις τα βράδια σου δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να χρυσοπληρώσεις ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά και χωρίς να θυσιάσεις την άνεσή σου; Αυτό που ζητάς βρίσκεται στο glamping και η Χαλκιδική προσφέρει επιλογές και σε αυτή την κατηγορία.

Το glamping, το πολυτελές κάμπινγκ, το οποίο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, συνδυάζει την άμεση επαφή με τη φύση με την άνεση και την πολυτέλεια.

ΠΑΛΙΟΥΡΙ:

Στο Παλιούρι της Χαλκιδικής υπάρχει το iCamp και το iHouse.

Η διαμονή στο iCamp σας επιτρέπει να χαρείτε και να νιώσετε την εμπειρία και την ελευθερία που προσφέρει το Camping, χωρίς όμως να στερηθείτε τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας.

Εσωτερικά υπάρχει ένα χώρισμα για το πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, ενώ ο ενιαίος χώρος φιλοξενεί ένα διπλό άνετο κρεβάτι, για ξεκούραστες και ήρεμες νύχτες.

Στο μοντέλο iCamp max, περιλαμβάνεται επιπλέον, ένας καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι.

To iHouse είναι όπως περιγράφεται πολύ στοχευμένα στο σάιτ της εταιρείας, το σπίτι των ονείρων σας.

Ένα πανέμορφο ξύλινο σπίτι μπροστά στη θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως τέσσερα άτομα και υποδέχεται συνήθως ζευγάρια και οικογένειες. Το iHouse μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μόνιμη κατοικία που εδράζεται σε θεμέλια είτε ως κινητό σπίτι σε ρόδες.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ:

Το Δεντρόσπιτο

Το Δεντρόσπιτο στην Αγραμάδα είναι ένα μοναδικό πολυτελές καταφύγιο στο κέντρο της Βόρειας Χαλκιδικής.

Τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο παραδοσιακά χωριά της, το Δεντρόσπιτο είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στιγμές διαμονής εναρμονισμένες με την φύση. Είτε σκοπεύετε να εξερευνήσετε ορεινές κορυφογραμμές, ιστορικά σημεία, είτε να χαλαρώσετε στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής, το Δεντρόσπιτο είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία διαμονής. Σκοπός του είναι να σας κάνει να αποδράσετε και να σας φέρει λίγο πιο κοντά στη φύση. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή έχουν γίνει με εταιρική υπευθυνότητα, και όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, έχουν τοπική προέλευση.

ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ:

Οι φούσκες πολυτελείας

Κάτω από τα αστέρια του Χαλκιδικιώτικου ουρανού μπορεί να απολαύσετε τις διακοπές σας σε πολυτελείς σκηνές, σε σχήμα φούσκα.

Το Bubble Tents που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου ανάμεσα σε καταπράσινα ελαιόδεντρα με θέα τη θάλασσα και το χωριό Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική.

Ο διάφανος τους «ουρανός» μπορεί να σας κάνει να χαζεύετε τα αστέρια για ώρες. Κάθε σκηνή μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα η καθεμία. Μέχρι στιγμής έχουν στηθεί τέσσερις σκηνές.

Άλλη μία διαφορετική και σίγουρα ξεχωριστή εμπειρία, αυτή τη φορά στο πρώτο ποδι της Χαλκιδικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα