Τα έψαλλε στους παίκτες του Άρη ο Γιαννάκης και ζήτησε συγγνώμη από όσους είδαν το ματς

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κράτησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια για περίπου μισή ώρα και τους έκανε έντονες παρατηρήσεις μετά την ντροπιαστική ήττα του Άρη από τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο "Δράκος", στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ζήτησε συγνώμη από όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη μετά την ήττα από τον Προμηθέα:

"Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την μεγάλη του νίκη. Εύχομαι να είναι ένα έναυσμα για μια ακόμη καλύτερη πορεία της ομάδας.

Απο εκεί και πέρα νομίζω πως για αρκετά μεγάλο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε το παιχνίδι, ξέραμε τι θέλουμε να κάνουμε, βάλαμε δύσκολα καλάθια και μετά εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Ζητάμε συγνώμη από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάτι που μας χάλασε τελείως το παιχνίδι, αλλά νομίζω οτι χάσαμε όλες τις προσωπικές μάχες και όλες τις προσωπικές ενέργειες. Καλή τύχη στην συνέχεια και εμείς το μ΄νο που μπορούμε να πούμε είναι οτι η ομάδα μας πρέπει να παλέψει, να παίξει και να μάθει πως κάθε κατοχή πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η προηγούμενη κατοχή δεν έχει να κάνει με την επόμενη. Ούτε με το επόμενο παιχνίδι. Εγώ ως αθλητής και ως προπονητής έχω μάθει πως πρέπει να βάζεις το κεφάλι κάτω και να δουλεύεις, να μπαίνεις στο γήπεδο με μάτι που γυαλίζει, πρώτα όμως να κάνεις προπόνηση και να βελτιώνεσαι.

Εμείς τώρα χάσαμε 30 πόντους από μία ομάδα που σούτερα 26% τρίποντο και 40% δίποντο. Αυτό τα λέει όλα. Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο."

"Νομίζω ότι όλα τα παιδιά μπήκαν να παίξουν σήμερα. Όμως με το που μπαίνανε κάποιο λάθος κάνανε. Κάποιο λέι απ χάνανε, κάποια άμυνα δεν υπήρχε. Ψάξαμε να παίξουμε κάποια συστήματα. Είχαμε άσχημ,α ποσοστα. Εμείς ξέραμε πως παίζαμε με μια καλή ομάδα, όμως σε κανένα σημείο στο Β μέρος δεν μπορέσαμε να παίξουμε. Ακόμη και λέι απ χάναμε! Κυρίως όμως δεν παλέψαμε. "

"Δεν υπάρχει τίποτα που να μην αλλάζει. Δεν μπορει σε ενα ημίχρονο να παίζουμε και στο άλλο οχι. Θα έρθει τώρα ένα παιδι, και γενικα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για την ομάδα, εδώ και καιρό, κάνουμε ότι μπορούμε. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Στο άλλο παιχνίδι ποιυ θα παίξουμε θα είμαστε σίγουρα διαφορετικοί."

Για την αποχώρηση του Βον:

"Από κοινού έγινε αυτό."

Για τον Πέτγουεϊ:

"Ο Πέτγουεϊ είναι ένας άνθρωπος που κάνει μεγάλη προσπάθεια να βοηθάει την ομάδα και είναι ένας εξαιρετος χαρακτήρας και επαγγελματίας. Είχε να κάνει προπόνηση 10 μέρες και κατέβηκε να βοηθήσει την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Φλιώνη, για τον ΑΘηναίου κλπ./ Αυτά τα έχουμε. Για εμένα δεν ξεκινάει κάτι απο αυτά.Αισθάνθηκε σήμερα ο παίκτης έναν εκνευρισμό, εντάξει, νομίζω οτι υπερβάλουμε και από την μεριά του κόσμου, τον οποίο και καταλαβαίνω την πίκρα του, σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια αποτελέσματα, αλλά νομίζω πως και ο Μπρεντ είναι καλός χαρακτήρας και τον σέβομαι και τον εκτιμώ πάρα πολύ. "

Keywords
Τυχαία Θέματα