ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Το επιτελικό κράτος ως προπαγανδιστικός μηχανισμός

Το επιτελικό κράτος ως προπαγανδιστικός μηχανισμός

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει τη στήριξη του, σε δύο στελέχη του, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και τον βουλευτή, Χρήστο Γιαννούλη, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για σε μία συνεχή δολοφονία χαρακτήρων, με στόχο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στα στοχοποιούμενα στελέχη του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους, έχει στήσει έναν ολόκληρο προπαγανδιστικό μηχανισμό ο οποίος αποτελείται από 190 δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν προσληφτεί στα διάφορα υπουργεία.

Ο μηχανισμός αυτός έχει επιδοθεί σε μία συνεχή δολοφονία χαρακτήρων, με στόχο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, διοχετεύοντας κατασκευασμένες ειδήσεις στα ελεγχόμενα και στηρίζοντα την κυβέρνηση ΜΜΕ,

Τελευταία θύματα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης. Ο πρώτος με αφορμή την υπόθεση του ΚΕΘΕΑ και ο δεύτερος με αφορμή το μπάρμπεκιου «με χοιρινό και αλκοόλ» μπροστά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η διάδοση ψευδών ειδήσεων έχει καταστεί πλέον πολιτική στρατηγική για την Κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στα στοχοποιούμενα στελέχη του κόμματος και καταδικάζει την τακτική της κυβερνητικής πλειοψηφίας με η οποία παραβιάζει κάθε έννοια δεοντολογίας και ελεύθερης πληροφόρησης και διακίνησης ειδήσεων".

Keywords
Τυχαία Θέματα