Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου- "Ίσως έχει μπλεχτεί κάπου άθελά του" λέει η σύντροφός του

Προς πάσα κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το star.gr, πολλές ανώνυμες καταγγελίες ανέφεραν ότι ο 23χρονος Σάκης Κολλιαδέλης εθεάθη να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Μάλιστα σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η τελευταία φορά που έγινε αντιληπτός ήταν στην διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια,

με αποτέλεσμα να επικεντρωθούν εκεί οι έρευνες.

Το τελευταίο στοιχείο είναι από κάμερα καφετέριας πλοίου που δείχνει τον φαντάρο στις 5:30 το ξημέρωμα να κάνει βόλτες στον Πειραιά και πρόκειται για το στοιχείο που δίνει ελπίδα στους δικούς του ανθρώπους.

Η αγωνία τους ωστόσο παραμένει στο κατακόρυφο. «Ίσως έχει μπλεχτεί κάπου άθελά του. Θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό» λέει ο πατέρας του, Κώστας Κολλιαδέλης.

«Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές … .ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά» λέει η σύντροφός του.

Να σημειωθεί πως ο Σάκης Κολλιαδέλης ταξίδευε εκείνη την νύκτα μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος τον είδε για τελευταία φορά στις δύο τα ξημερώματα.

Ο αγνοούμενος ένα τέταρτο αργότερα, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του και στη συνέχεια το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Αρχικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του Τάκη πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά της Τήνου, καθώς οι Αρχές υπολόγισαν από το τελευταίο στίγμα του κινητού του, το σημείο που βρισκόταν εκείνη την ώρα το «Νήσος Ρόδος».

Keywords
Τυχαία Θέματα