Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στο "Ελ. Βενιζέλος"- Η ανακοίνωση της ANEK LINES

Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο γκαράζ 3 του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», με χρήση αφρού και νερού, στο λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι αναχώρησής του και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους 875 επιβάτες, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δέκα οχήματα με 48 πυροσβέστες και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ, ενώ ο καπνός πλέον στο πλοίο είναι ελάχιστος

και η επιχείρηση επικεντρώνεται στο να κριθεί εάν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξει ο καταπέλτης των οχημάτων.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία, ΑΝΕΚ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420».

Keywords
Τυχαία Θέματα