Σύναψη χορηγικής συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

Τέθηκε σε ισχύ πριν από λίγες ημέρες συμφωνία συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, τον Νο1 Εκπαιδευτικό Όμιλο της Β. Ελλάδας. Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας έχει ως στόχο την δημιουργία μιας συνολικότερης στρατηγικής επικοινωνίας με τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ

και όχι μόνο, καθώς επίσης και την δυνατότητα να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η προσφορά υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης αποτελεί την φιλοσοφία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ καθώς η πραγματική μόρφωση και η σωστή επαγγελματική κατάρτιση σε κάθε εποχή ήταν το μέσο που εξασφάλιζε, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εφόδιο, σταθερή εργασία, επαγγελματική καταξίωση, κοινωνική αναγνώριση και ποιότητα ζωής.

Το περιεχόμενο της συνεργασίας

Οι σπουδαστές προπονητικής Φυσικοθεραπείας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, θα έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΟΚ, αποκτώντας έτσι βιωματική τεχνογνωσία.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των δύο πλευρών θα διοργανώνονται εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν σπουδαστές του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ θα προσφέρει υποτροφίες Σπουδών αλλά και επιδότηση Σπουδών, σε όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι η διοίκηση του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ «ανεβάζει στροφές» συνάπτοντας μία σειρά από συμφωνίες που στοχεύουν στην αύξηση των πλεονεκτημάτων των εκατοντάδων σπουδαστών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα