Συνάντηση Σαββίδη-Super League - Η "Σουρωτή" κατέβαλε στη Λίγκα 340.000 ευρώ

Στα θέματα του διοικητικού συμβουλίου της Super League που συνεδρίασε την Παρασκευή (14/12) ήταν και η χορηγία του πρωταθλήματος, για την οποία έχουν προκύψει προβλήματα.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official

Store!

Αιτία είναι η ενέργεια του Ολυμπιακού να μην βάζει στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ταμπέλες από το ξενοδοχείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.» που μαζί με τη «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.» είναι από το καλοκαίρι του 2017 οι χορηγοί της Λίγκας.

Στη χορηγία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές υπάρχουν ρήτρες και τα τερτίπια των «ερυθρόλευκων» έχουν ως αποτέλεσμα οι δύο εταιρίες να τις ενεργοποιήσουν και να παρακρατήσουν τα προβλεπόμενα ποσά. Έτσι, στη Λίγκα προέκυψε οικονομική «αιμορραγία» αφού το μεγαλύτερο ποσό της χορηγίας πάει στον Συνεταιρισμό για τη λειτουργία του και ελάχιστα είναι τα λεφτά που πάνε στις ομάδες.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ζήτησε και συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, την Τετάρτη (12/12). Παρόντες ήταν ακόμη οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός και συζήτησαν το θέμα που είχε προκύψει. Όπως έγινε γνωστό, μετά τη συνάντηση, καταβλήθηκαν στον Συνεταιρισμό 340.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν σε οφειλόμενα από την περσινή χρονιά και μέρος από τα φετινά.

Σε κοινοπραξία η παραγωγή των αγώνων της ΕΡΤ

Την κοινοπραξία ABC productions – INA productions επέλεξε η Super League, για την παραγωγή των εντός έδρας αγώνων του β’ γύρου, των ομάδων που έχουν υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ (Απόλλων, Άρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός).

Το ποσό της συμφωνίας φτάνει στις 500.000 ευρώ. Στον α’ γύρο την παραγωγή των αγώνων την έκανε η NOVA.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα