Συγκλονίζει η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: Το μόνο που ζητώ είναι δικαιοσύνη

Το κρανίο της άτυχης Αγγελικής Πεπόνη βρέθηκε αποκομμένο μέσα σε τάφρο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας. Οι συγγενείς της ζητούν να βγει η υπόθεση από το Αρχείο και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ερευνών που θα αποκαλύψει το δολοφόνο της.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Άγγελος Πεπόνης, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, τόνισε: “Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που το «Τούνελ» ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις

εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα.

Το νέο αποδεικτικό υλικό που στην προκειμένη περίπτωση είναι το κρανίο, συνδυαστικά με τις αντιφάσεις βασικών μαρτύρων που έχουν από το παρελθόν επισημανθεί από τα ρεπορτάζ της εκπομπής, μας υποχρεώνουν να καταθέσουμε άμεσα υπόμνημα στον Εισαγγελέα. Η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο, να επανεξεταστεί και να βρεθούν κατ’ αντιπαράσταση τα πρόσωπα που έχουν πέσει σε αντιφάσεις”.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για να βρεθεί το κρανίο του παιδιού μου, έστω και μετά από τόσα χρόνια. Αν τότε είχαν ψάξει περισσότερο, ίσως τη βρίσκαμε ολόκληρη” είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας και σημείωσε: “Όλοι είχαμε καταλάβει πως δεν ήταν ζωντανή. Πιστεύαμε πως ήταν κάπου σ’ εκείνη την περιοχή που χάθηκε. Από εκεί μας πήρε τελευταία φορά στο τηλέφωνο και στο ίδιο μέρος έκλεισε το κινητό της. Δεν χρειαζόταν κάτι άλλο, ξέραμε”.

Η μοίρα έπαιξε άλλο ένα τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια. Την ίδια μέρα που οι συγγενείς της Αγγελικής πληροφορήθηκαν πως βρέθηκε το κρανίο της, ο μεγάλος αδελφός της είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

“Ευτυχώς ο γιος μου ξεπέρασε τον κίνδυνο. Από την άλλη, δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω είναι ανακούφιση τώρα που σιγουρεύτηκα πως το κρανίο ανήκει στο κορίτσι μου… Γιατί τι θα πάρω; Ένα κουτάκι με μισό κρανίο, να το πάω εκεί που πρέπει… Το μόνο που ζητώ, είναι δικαιοσύνη” ανέφερε η μητέρα της Αγγελικής Πεπονή.

“Έχει βρεθεί η μισή αλήθεια. Θέλουμε και την άλλη μισή… Η υπόθεση πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο. Να βρεθούν κι άλλες μαρτυρίες. Προσωπικά απευθύνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει έστω και τώρα… Να χυθεί άπλετο φως”, είπε στο «Τούνελ» η αδελφή του θύματος, Κατερίνα Πεπόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα