Στις 25 Ιουνίου η ημερίδα "Μετρό και Αρχαιότητες στη Βενιζέλου - Προκλήσεις και Λύσεις"

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ημερίδας "Μετρό και Αρχαιότητες στη Βενιζέλου - Προκλήσεις και Λύσεις" ανακοινώνει ότι η ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας επανακαθορίστηκε για την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα θα λάβει χώρα δια ζώσης λαμβάνοντας υπόψη τις προφυλάξεις που απαιτούνται. Παράλληλα θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου, ώστε να καταστεί εφικτό να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.

Στην περίπτωση που ιδιαίτερες συνθήκες δεν επιτρέψουν τη δια ζώσης υλοποίησή

της, τότε θα διενεργηθεί την ίδια ημερομηνία αλλά υπό τη μορφή τηλεσυνεδρίου.

Επίσης ανακοινώνεται η λειτουργία της ιστοσελίδας της ημερίδας στη διεύθυνση https://metro-arxaia.web.auth.gr/, όπου θα ανακοινώνονται σταδιακά τα ονόματα των προσκεκλημμένων εισηγητών -ριών και οι τιτλοι των εισηγήσεών τους. Στην εν λόγω ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι -ες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBL2nCjXKGjysbMv81ic0vosD_LF2kKMUb8JiwFahL_b3xwA/viewform).

Η Συντονιστική Επιτροπή απαρτίζεται από τις / τους Κοσμήτορες των Σχολών του ΑΠΘ Επιστημών Υγείας, Θεολογικής, Καλών Τεχνών, Νομικής, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Παιδαγωγικής, Πολυτεχνικής και Φιλοσοφικής

Keywords
Τυχαία Θέματα