Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ανδρέας Ξανθός και ο Παύλος Πολάκης για τα εγκαίνια ΤΟΜΥ

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καθώς και γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας θα βρεθούν σήμερα, Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο υπουργοί θα βρεθούν στην πόλη στο πλαίσιο εγκαίνια στην 4η και 5η ΤΟΜΥ Χαριλάου (Πλαταιών 26) ενώ το απόγευμα θα είναι ομιλητές σε εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας

στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη») με θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Υγείας:

10.30 Επίσκεψη και εγκαίνια στην 4η και 5η ΤΟΜΥ Χαριλάου (Πλαταιών 26).

13.00 Σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με τους Διευθυντές των Παιδιατρικών, Παιδοχειρουργικών, Παιδοογκολογικών και Παιδοψυχιατρικών Κλινικών καθώς και των Διευθυντών των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και ΜΕΘ Παίδων των Νοσοκομείων του νομού Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση που έχει θέμα τη διαμόρφωση πρότασης οργανογράμματος για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος, θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.

18.00 Δημόσια Εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη») με θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο».

Ομιλητές:

Ανδρέας Ξανθός, υπουργός Υγείας

Παύλος Πολάκης αναπληρωτής υπουργός Υγείας,

Γιώργος Γιαννόπουλος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας

Γιάννης Μπασκόζος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας,

Σταμάτης Βαρδαρός, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας

Keywords
Τυχαία Θέματα