Ακπόμ: Θα μπορούσε ένα τέτοιο γκολ να κρίνει το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Για την περιβόητη φάση του γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Πανιώνιο και ακυρώθηκε λανθασμένα μίλησε ο Τσούμπα Ακπόμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Το ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, ωστόσο, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να προσέξουμε στις

αντεπιθέσεις του Πανιωνίου».

Ποιες ήταν οι εντολές που πήρε από τον Λουτσέσκου:

«Ο προπονητής αναλύει το παιχνίδι και ξέρει τα δεδομένα. Με έβαλε γιατί είδε ότι υπήρχε χώρος πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Είμαι 9άρι, αλλά παίζω όπου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα κάνω. Μου είπε να βρω τα κενά στην άμυνα του Πανιωνίου και να καταφέρω να τα αξιοποιήσω».

Ήταν επηρεασμένη η ομάδα από τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα:

«Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο Λουτσέσκου ήταν πώς το αποτέλεσμα κόντρα στη Μπενφίκα έπρεπε να μας δώσει κίνητρο. Δείξαμε χαρακτήρα και πώς είμαστε μία δυνατή ομάδα».

Αν είδε τη φάση με το ακυρωθέν γκολ:

«Είδα κάποιες φωτογραφίες, δυστυχώς δεν μέτρησε. Κάθε γκολ και κάθε παιχνίδι για την ομάδα είναι σημαντικά. Θα μπορούσε ένα τέτοιο γκολ να κρίνει το πρωτάθλημα, είναι λάθη που συμβαίνουν. Θα ήθελα όμως να πετύχω το πρώτο μου γκολ για τον ΠΑΟΚ».

Ο Ακπόμ δημοσίευσε και εικόνα από το γκολ στον λογαριασμό του στο instagram, εκφράζοντας την απορία του για την απόφαση του επόπτη που το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Πασχαλάκης: Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση

Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πορτιέρε του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που εξέφρασε την σιγουριά του, ότι οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να ανταποκριθούν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά στημένη. Κάναμε το καθήκον μας και συνεχίζουμε»

Για το πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα: «Δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να το αφήνεις πίσω, να το ξεπερνάς πολύ γρήγορα γιατί τα παιχνίδια τρέχουν, ο στόχος είναι μεγάλος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Για το αν μπορεί να αντέξει ο ΠΑΟΚ τις διπλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Δείχνει ότι το αντέχει. Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, όλα τα παιδιά μαζί και νομίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Σάκχοφ: Πάντα είναι δύσκολα στη Νέα Σμύρνη, τα καταφέραμε

Ο Σάκχοφ μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου, τονίζοντας πως πάντα είναι δύσκολο να κερδίσεις στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο εδώ, καταφέραμε να πάρουμε τηνίκη που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η μετάβαση από το Champions League στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, όμως το σημαντικό είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με το σκεπτικό να περάσουμε κάθετες πάσες και να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να έχεις υπομονή, να προσπαθείς να ελέξεις τον ρυθμό, να ανοίξεις τον αντίπαλο για να πάρεις το αποτέλεσμα».

Για το φινάλε της αναμέτρησης: «Ήταν δύσκολα στο τέλος, που έπρεπε να πιέσουμε στο τέλος, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε τις δεύτερες μπαλιές».

Για την διακοπή: «Ήταν καλή περίοδος αυτή για εμάς, αν και αρκετά δύσκολη, οπότε θεωρώ πως η διακοπή θα μας κάνει καλό για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε πνευματικά πλήρως, να αδειάσουμε ο κεφάλι μας και να επιστρέψουμε στις μάχες του πρωταθλήματος για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα