Στη Θεσσαλονίκη για ένα διήμερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, στις 11.30’ το πρωί, στο γραφείο του Περιφερειάρχη.

Μετά τη συνάντηση των κ.κ. Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα, θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχουςτης

Κεντρικής Μακεδονίας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (γυάλινο κτίριο).

Νωρίτερα στις 10.30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει ταυτόχρονη συνέντευξη σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης (Ράδιο Θεσσαλονίκη - Στέφανος Διαμαντόπουλος, Focus FM - Δημήτρης Βενιέρης και FM 100 Βασίλης Κοντογουλίδης) .

Ο κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή θα μιλήσει σε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, για τις σχέσεις του κόμματος με την κοινωνία.

Αργότερα θα παραστεί σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ σε ανοιχτό χώρο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου οι νέοι του κόμματος θα απευθύνουν ερωτήσεις προς τον κ. Μητσοτάκη.

Στις 20.00 ο πρόεδρος της ΝΔ, θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στο ξενοδοχείο Met.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών. Σε αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει για θέματα γενικότερης πολιτικής.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει οριστικοποιηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα