Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως ο Σταϊκούρας για τους τραυματίες εφοριακούς

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν εκτάκτως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής προκειμένου να επισκεφτούν τους τρεις εφοριακούς που δέχτηκαν εχθές επίθεση με τσεκούρι, εν ώρα εργασίας στη ΔΟΥ Κοζάνης, και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ο

Υπουργός, μετά από τη σχετική αναφορά που έκανε για το θλιβερό συμβάν στη Βουλή σήμερα το πρωί, επισκέφτηκε μαζί με τον υφυπουργό οικονομικών, κ. Αποστόλη Βεσυρόπουλο, τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γεώργιο Πιτσιλή, τον Διευθυντή της φορολογικής περιφέρειας Βορείου Ελλάδας, κ. Νικόλαο Τυροβούζη και τον Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης, κ. Ιωάννη Ποδιώτη τη Νευροχειρουργική Κλινική όπου νοσηλεύεται η 47χρονη γυναίκα και συνομίλησε μαζί της όπως και με τους οικείους των άλλων νοσηλευομένων. Κατά την επίσκεψη του στη Β' ΜΕΘ ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιο Δρόσο, το Διευθυντή της Μονάδας κ. Νικόλαο Καπραβέλο και τον κ. θωμά Σιώζο, νευροχειρουργό. Παρόντες στην χαμηλών τόνων επίσκεψη του υπουργού ήταν εκπρόσωποι των εργαζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι, ο κ. Πιτσιλής εχθές βρισκόταν στην Κοζάνη προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα για το τι συνέβη. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι «Πρόκειται για μια πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση σε υπαλλήλους των ελεγκτικών μας υπηρεσιών, η οποία θα αντιμετωπιστεί από το κράτος δικαίου όπως αρμόζει στην περίπτωση. Θέλω να είναι σαφής και κατηγορηματικός. Τέτοιες επιθέσεις όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας οπλίζουν με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα, στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα