Στέλιος Παππάς: Ας προσέχουν όμως, μήπως βρεθούν και χρεωμένοι

Αποφασισμένος να βάλει «το μαχαίρι στο κόκαλο» και να βγάλει στο «φως» αυτούς που κακοδιαχειρίστηκαν δημόσιους πόρους, δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του κρατικού πλέον ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

Ερωτηθείς για τη νέα προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας μερίδα μικρομετόχων του πρώην ιδιωτικού ΟΑΣΘ, με την οποία ζητείται

η ακύρωση της κρατικοποίησης του Οργανισμού, ο κ. Παππάς είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Η δημοκρατία έχει και τα δικαστήρια. Καθένας που νομίζει ότι αδικείται, καλά κάνει και προσφεύγει στην δικαιοσύνη».

O κ. Παππάς, απευθυνόμενος στους προσφεύγοντες, είπε χαρακτηριστικά: «Ας προσέχουν όμως, μήπως βρεθούν και χρεωμένοι, γιατί είναι τόσες πολλές οι αμαρτίες και δεν πρόκειται να μην ανακαλύψω τους ενόχους». Επανέλαβε επίσης: «Εγώ τα πτυχία μου δεν θα τα σκίσω» και πρόσθεσε: «Για τον ιδιωτικό ΟΑΣΘ έφυγαν από τα δημόσια ταμεία πολλά λεφτά και θα αποκαλύψω αυτούς που τα κακοδιαχειρίστηκαν».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παππάς δεν αρνήθηκε ότι ίσως και να υπάρχουν οι «τίμιοι» μεταξύ των μετόχων του πρώην ιδιωτικού ΟΑΣΘ, λέγοντας ωστόσο: «Θα πρέπει όμως να στραφούν εναντίον αυτών που διαχειρίστηκαν την κοινή τους περιουσία».

Για το εάν οι προσφυγές που κατατίθενται καθυστερούν την εκκαθάριση στον Οργανισμό, ο κ. Παππάς απάντησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Πετούν την μπάλα έξω από το γήπεδο, αλλά εμείς συνεχίζουμε κανονικά με την διαδικασία της εκκαθάρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα