Στέλιος Κρητικός: Βλέπω τη χαρά στα μάτια των παιδιών μου και αυτή είναι η απάντηση για εμένα

Η κόρη του Στέλιου Κρητικού, η Κόμισσα είναι δύο ετών. Πώς αντέδρασε όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από τόσους μήνες που ήταν στο Survivor; Τον αναγνώρισε;

«Όταν γύρισα σπίτι έπειτα από τρεισήμισι μήνες άρχισα να της μιλάω έξω από την πόρτα, να της λέω «κορίτσι μου, αγάπη μου», για να μη με δει ξαφνικά μπροστά της. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν εμφανίστηκα μπροστά της ήταν να στρέψει το βλέμμα της μια στην τηλεόραση και μια σε μένα. Μπουσούλησα κοντά της, άρχισα να της τραγουδάω το νανούρισμα της και τότε συνειδητοποίησε ότι είμαι στ’ αλήθεια εκεί» τόνισε στο Down Town.

-

Έγινες πρώτη φορά μπαμπάς στα 26 και τώρα στα 42. Πώς είναι και στις δύο περιπτώσεις;

«Πάντα είναι συγκλονιστικό. Από μικρός είχα την ανάγκη να δημιουργήσω μια ωραία σχέση, να αγαπήσω, να αγαπηθώ, να ερωτευτώ χωρίς αύριο και να κάνω οικογένεια. Από την άλλη πλευρά, στα 42 νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια, γιατί τα έχεις ξαναπεράσει. Κάθε παιδί μου έδωσε από δέκα χρόνια ζωής, άρα τώρα είμαι γύρω στα 14.»

-Είσαι άνθρωπος της οικογένειας. Από πού ξεκίνησε αυτό;

«Αυτό ξεκινάει από την οικογένεια μου, από τη μάνα και τον πατέρα μου και το τεράστιο σόι μας. Ο πατέρας μου είχε επτά αδέρφια, η μάνα μου πέντε αδερφές και ήμασταν όλοι δεμένοι. Μεγάλωσα με. τα αδέρφια μου και τη γιαγιά μου στο ίδιο δωμάτιο, ακούγοντας τις ιστορίες της. Κάναμε τα πάντα για .. να ήμαστε αγαπημένοι, γι' αυτό και γίνομαι ασπίδα για την οικογένεια μου. Σκέψου ότι αυτήν τη στιγμή, τα παιδιά μου. ζουν με τη μητέρα τους και τον φίλο της και βρισκόμαστε όλοι μαζί, τρώμε και περνάμε χρόνο μαζί. Επίσης, η γυναίκα μου με την πρώην σύζυγο μου μπορεί να βρεθούν και να συζητήσουν, κάτι που εμένα μου φαίνεται απλό, όμως όταν το μοιράζομαι καταλαβαίνω ότι αυτό που έχουμε πετύχει είναι πάρα. πολύ δύσκολο. Γιατί όταν ένα ζευγάρι χωρίζει ένας σκέφτεται πώς θα καταστραφεί ο άλλος.»

-Δεν ένιωσες ποτέ καχυποψία ή ανταγωνισμό για τον σύντροφο της πρώην γυναίκας σου που ζει μαζί με τα παιδιά, σου;

«Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο με τον οποίο έζησα 17 χρόνια μαζί. Θα ήμουν χαζός αν δεν ήξερα τι άνθρωπος είναι. Ο φίλος της πρώην γυναίκας μου είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ο ενθουσιασμός των γιων μου από τις πρώτες στιγμές που έμειναν μαζί δεν με έκανε να ψάξω τι άνθρωπος είναι. Βλέπω τη χαρά στα μάτια των παιδιών μου και αυτή είναι η απάντηση για εμένα. Εγώ είμαι αυτός που είμαι και ο Γιάννης αυτός που είναι. Κανείς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα