Στάνκου: Θα επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό…

Για τη νίκη - αποκλεισμό, του ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς με την Όλστιν, τον Δημήτρη Τζούριτς αλλά και το παιχνίδι του Λιγκ Καπ που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου Σέρτζιου Στάνκου

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Όλστιν καταρχάς. Στα δυο παιχνίδια που παίξαμε ήταν καλύτερη ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα, να συνεχίσουν όσο παραπάνω μπορούν στη διοργάνωση. Παίξαμε δυο σημαντικά παιχνίδια,

αλλά δεν παραβλέπουμε ότι η Όλστιν παίζει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για ακόμη μια φορά μας στήριξε, ακόμα και όταν χάθηκε η πρόκριση δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τους παίκτες. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ, θα επικεντρωθούμε σε αυτό» σημείωσε αρχικά.

Για τον Τζούριτς: «Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην επίθεση. Ξέραμε ότι ο Τζούριτς προερχόταν από τραυματισμό, επέστρεψε μετά από δέκα μέρες και ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με όσο έπαιξε. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη συζήτηση είναι για να τα την κάνουμε στα αποδυτήρια μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, θα πρέπει να δούμε τα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα