Μητέρα Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Τα επεισόδια αμαυρώνουν τη μνήμη του παιδιού μου

Για τον χαμό του παιδιού της πριν από 10 χρόνια αλλά και τις «ταμπέλες» που του έχουν κολλήσει καθώς και για τα συναισθήματά της για τον αστυνομικό που του αφαίρεσε τη ζωή, μιλά η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, μίλα για χαμό του παιδιού της πριν από 10 χρόνια αλλά και τις «ταμπέλες» που του έχουν κολλήσει καθώς και για τα συναισθήματά της για τον αστυνομικό που του αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως

είπε η κυρία Τσαλικιάν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου "δοκιμασία για μια μητέρα είναι τεράστια, είναι κάτι που έχει στιγματίσει τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου, είναι μια ψυχική αναπηρία η οποία δεν διαχειρίζεται εύκολα, δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό, τις κουβαλάει πάντα μέσα της. Το παιδί μου δεν ήταν παραβατικό, η παραβατικότητα προέκυψε από την υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορημένου Κορκονέα".

Όσον αφορά τα επεισόδια που γίνονται κάθε χρόνο είπε:

"Αν ζούσε ο Αλέξανδρος θα τα αποδοκίμαζε. Είμαι σίγουρη. Δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομα του με βιαιοπραγίες και καταστροφές. Σπιλώνουν με τη συμπεριφορά τους την μνήμη του Αλέξανδρου και θίγουν κατ΄ επέκταση την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα