Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης οι απολυμένοι συμαβασιούχοι της ΕΥΑΘ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν χθες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου των απολυμένων συμβασιούχων της ΕΥΑΘ, όπου και συναντήθηκαν με το Γραμματέα κ. Χρήστο Δουίτση.

Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση του κ. Δουίτση

για την εξέλιξη του αιτήματός των συμβασιούχων για επαναπρόσληψη στην Εταιρεία όπου εργάζονταν επί σειρά πολλών ετών

"Κατά τη συζήτηση αναπτύξαμε για ακόμη μια φορά τα επιχειρήματά μας τα οποία επανειλημμένα έχουν γίνει αποδεκτά από κυβερνητικά στελέχη. Μάλιστα έχουν τονίσει την πολιτική τους,,η οποία έχει ως γνώμονα τη σταθερή και μόνιμη εργασία και όχι τις εργολαβίες,,πόσω μάλλον όταν αυτές προκαλούν σημαντικά μεγαλύτερο κόστος", σημειώνουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους οι απολυμένοι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ και προσθέτουν

"Από την άλλη πλευρά δηλώθηκε συμπαράστασή στον αγώνα μας και στο δίκαιο αίτημά μας, αφού είναι φανερό ότι καλύπταμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Εξάλλου, αυτό είναι αυταπόδεικτο και από την "πρόσληψη" από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ εταιρειών "ενοικιάσεως εργαζομένων", προκειμένου να καλυφθούν οι καθημερινές βασικές ανάγκες που καλύπταμε πριν απολυθούμε και μάλιστα με πολλαπλάσιο κόστος".

"Στη συνέχεια τονίσθηκε η συνέχεια της πολιτικής βούλησης για λύση του προβλήματος", σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι απολυμένοι συμαβασιούχοι της ΕΥΑΘ τόνισαν ότι συνεχίζουν το δίκαιο αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους σε μια ΕΥΑΘ δημόσια με γνώμονα το όφελος του πολίτη - καταναλωτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα