Τομπαζόγλου: Οι αστυνομικοί έφτασαν εγκαίρως το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

"Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει εγκαίρως το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα", δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 η δικηγόρος της οικογένειας, Ελευθερία Τομπαζόγλου, υπογραμμίζοντας πως με βάση το υλικό από τις κάμερες που έχει συγκεντρωθεί, την ώρα του φόνου υπήρχαν στο σημείο δύο αστυνομικοί.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία προκύπτουν από την τεχνική έκθεση ερευνητικού κέντρου βρετανικού πανεπιστημίου, την οποία ζήτησε η οικογένεια του μουσικού.

Το οπτικο-ακουστικό υλικό προέρχεται από τις κάμερες που υπάρχουν στην

οδό Παύλου Φύσσα, πρώην Τσαλδάρη και δείχνει την αλληλουχία των κινήσεων της παρέας του Παύλου Φύσσα, των Χρυσαυγιτών αλλά και των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την κ. Τομπαζόγλου, οι κάμερες δείχνουν ότι οι Χρυσαυγίτες έφτασαν στο σημείο με ένα κομβόι 8 μηχανών, συνοδευόμενες από τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το αυτοκίνητο του Ρουπακιά.

Πρόσθεσε ότι υπήρχαν και τέσσερις μηχανές της Ομάδας Δίας στις οποίες επέβαιναν 8 αστυνομικοί συνολικά οι οποίοι κατέθεσαν αναληθώς κατά την ίδια ότι έφτασαν 4' αργότερα μετά την άφιξή τους. Είχαν κάνει μάλιστα και τον γύρο του τετραγώνου, διασχίζοντας και τους Χρυσαυγίτες άρα θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τις προθέσεις τους και αυτό το απέκρυψαν" δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι τη στιγμή της δολοφονίας υπήρχαν τουλάχιστον δύο ένστολοι μπροστά.

Ανέφερε ότι οι δικηγόροι των Χρυσαυγιτών υπέβαλαν ένσταση, για να μην παρουσιαστεί στη δίκη το υλικό, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Σημείωσε, ότι αντίστοιχες με το βίντεο ήταν και οι καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη. "Καταρρίπτεται" είπε ο ισχυρισμός της Χρυσής Αυγής, ότι υπήρξε προσωπικός διαπληκτισμός με τον Φύσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα