Στα δικαστήρια για ακόμη μία αφορά Κούστας - Γιαννικοπούλου

Τέλος σε ένα σκέλος της διαμάχης τους επιχείρησαν να βάλουν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Γιαννικοπούλου.

Οι δύο πλευρές έχουν διαφορές λόγω του πολύκροτου διαζυγίου εκατομμυρίων ευρώ.

Βρέθηκαν ξανά στις δικαστικές αίθουσες, αυτή τη φορά όμως για ποινική υπόθεση.

Ο εφοπλιστής κατηγορείτο για ενδοοικογενειακή βία, για την οποία μάλιστα είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με αναστολή.

Ωστόσο, αρκετούς μήνες μετά Κούστας - Γιαννικοπούλου αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη τα μαχαίρια, έστω και προσωρινά

και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος εφοπλιστής.

Γιαννικοπούλου: Με τον κύριο Κούστα ζήσαμε 22 χρόνια μαζί, ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ένα μεμονωμένο περιστατικό ήταν. Προέχουν τα παιδιά μου που υπεραγαπούν τον πατέρα τους.

Κούστας (αναγνώστηκε δήλωσή του): Εκφράζω ειλικρινώς τη λύπη μου για το άτυχες συμβάν. Εκτιμώ τη διάθεση της άλλης πλευράς να πέσουν οι τόνοι. Στα πλαίσια αυτά ανακαλώ την αντίθετη μήνυση μου.

Μετά από τις δύο αυτές διευκρινήσεις, όπως σημειώνει το news247.gr, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων υποστήριξε στο δικαστήριο ότι έχει αμφιβολίες ως προς τον δόλο του κατηγορούμενου, με το δικαστήριο να κηρύσσει τον εφοπλιστή αθώο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην ηθοποιός είχε καταθέσει στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο πως το Δεκέμβρη του 2012, αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη σχέση του, ο Γιάννης Κούστας την είχε εξύβρισε, ενώ υπήρξε και βίαιος, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα οικονομικά θέματα που προέκυπταν με το διαζύγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα