Σίσσυ Χρηστίδου - Οι ευχές προς τον πατέρα της και το Θοδωρή Μαραντίνη

Μπορεί η γιορτή της μητέρας να είναι η πιο γνωστή οικογενειακή γιορτή και όλοι να την περνούμε κάθε χρόνο τιμώντας τις γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο, όμως εξίσου σημαντική είναι και η γιορτή του πατέρα, η οποία γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Έτσι λοιπόν, έχουμε όλοι την ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και το ευχαριστώ μας και μια ημέρα επίσημα προς τον πατέρα μας.

Ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που εξέφρασε τα χρόνια πολλά της,

τόσο προς τον δικό της πατέρα, αλλά και προς τον πατέρα των παιδιών της είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία νωρίτερα ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία αφορά στα παιδικά της χρόνια και απαθανατίζει μια στιγμή μεταξύ της ίδιας και του πατέρα της. Η δημοφιλής παροουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Αν όλοι οι μπαμπάδες ήταν σαν εσένα, θα είχαμε ένα κόσμο γεμάτο καλοσύνη, αποδοχή και αγάπη. Τον ροζ, παραμυθένιο κόσμο μέσα στον οποίο μεγάλωσα... #HappyFathersDay to the best daddy a girl could have...♥️ #DaddysGirl #ILoveYou».

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε, έστειλε τις ευχές της στον πατέρα των παιδιών της Θοδωρή Μαραντίνη (τόσο για τη σημερινή γιορτή, όσο και για τα γενέθλιά του), γράφοντας «Και διπλά Χρόνια Πολλά στον μπαμπά μας. #HappyBirthday & #FathersDay #LuckyToHaveYou #DaddyCool #HiFive #BoysTeam #Family».

Keywords
Τυχαία Θέματα