BMW 8 Series: Διαρροή για την Gran Coupé

Η οικογένεια της 8 Series θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ύστερα από την κουπέ, είδαμε την καμπριολέ και τώρα οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να τραβήξουν το πέπλο, αποκαλύπτοντας την Gran Coupé.

Η BMW έκανε teasing στο αυτοκίνητο πριν από περίπου ένα μήνα και έχει δώσει ραντεβού για την ψηφιακή και στατική πρεμιέρα σε επιλεγμένο κοινό και Τύπο για τις 25 Ιουνίου. Κατά τα «ειωθότα» όμως, μια διαρροή

διατάραξε και πάλι το σχέδιο επικοινωνίας!

Οι επίσημες εικόνες του αυτοκινήτου εμφανίστηκαν στο ίντερνετ, περιλαμβανομένου του BMWBlog. Η σιλουέτα της 4θυρης 8 Series προφανώς και δεν αποτελεί πλέον μυστικό, αλλά και δεν μας εξέπληξε. Από τη μία, διότι έχουμε να κάνουμε με το εμπρός και το πίσω μέρος της κουπέ, και δεύτερον, επειδή ένα πρωτότυπο του αυτοκινήτου είχε κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2018.

Με δύο παραπάνω πόρτες, η σιλουέτα κερδίζει ισορροπία σε σχέση με το κουπέ. Προφανώς, το αυτοκίνητο θα είναι πιο πρακτικό και φιλόξενο. Αλλά η προτεραιότητα δίνεται στο σχέδιο, με κεκλιμένη οροφή που δεν διευκολύνει την πρόσβαση στο πίσω κάθισμα. Σε σύγκριση με την προηγούμενη Gran Coupé της 6 Series, η 8 Series χαρακτηρίζεται από έντονους ώμους και πλευρική γυάλινη επιφάνεια λιγότερο τραβηγμένη προς τα πίσω.

Ο ανταγωνισμός της 8 Series Gran Coupé είναι η η Mercedes-Benz CLS και η Porsche Panamera, με την εμπορική καριέρα της να ξεκινά με τις εκδόσεις 840d και M850i, με 320 και 530 άλογα αντίστοιχα.

Πηγή: Drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα